Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Voltatok már, olyan isten...

Voltatok már, olyan isten igazán magányosak?

Figyelt kérdés

Miközben van fiúd és gondolod hogy szeret, van szerető családo és nagyon jó barátaid, de te még is magányos vagy/egyedűl érzed magad??

17L

2010. júl. 21. 20:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
eddig azt hittem h csak nekem volt ilyen idoszakom par eve meg majd belehaltam a maganyba, azota valtoztak a dolgok es en is(jo iranyba) de van meg amikor eluralkodik rajtam a magany, sajnalom h ti is ezt kell ateljetekde de azert jo volt olvasni h nem vagyok egyedul:)
2010. júl. 22. 19:59
 22/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Kedves utolsó: ezzel én is igy vagyok, én is örülök hogy legalább megértsük egymást mi akik itt vagyunk :)

2010. júl. 22. 20:13
 23/26 anonim ***** válasza:
akkor éreztem magam legmagányosabbnak amikor az LB-mmel táborba mentünk, én csak őt ismertem ő meg mindenkit és a tábor idejére teljesen kiközösítettek, és köcsög lett meg minden.:( a családom meg az ország másik felén.. elég sz_r volt, minden este sírva feküdtem le.. de szerencsére ez csak 5 napig tartott.
2010. júl. 22. 23:25
 24/26 anonim ***** válasza:
persze.. majdnem minden nap :S:S
2010. júl. 26. 01:58
 25/26 anonim ***** válasza:

Ma este is nagyon, nagy a magány. Se barátok (hisz mind a családjával van ilyenkor) én meg egyedül a négy fal között. Olyan érzés ez ilyenkor, mintha senki nem szeretne, senki nem lenne rám kíváncsi. Pedig nem vagyok elzárkózva a külvilágtól.

39F:

2010. júl. 26. 21:39
 26/26 anonim ***** válasza:

13 hónapja folyamatosan. volt valaki aki reményt adott, de csalódnom kellett, nagyon-nagyon-nagyot. Magamnak köszönhetem, de attól független még rosszul érzem magam. előtte is volt, hogy az voltam, de így, hogy ismertem rövid ideig így sokkal rosszabb, mert tudom, hogy van valaki akivel jobb lehetne, csak nem így gondolja mint én.

"Ha meggyújtunk egy gyertyát, majd eloltjuk, sötétebb lesz, mint azelőtt volt."

2010. júl. 28. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!