Voltatok már, olyan isten igazán magányosak?
Miközben van fiúd és gondolod hogy szeret, van szerető családo és nagyon jó barátaid, de te még is magányos vagy/egyedűl érzed magad??
17L
Köszi a válaszokat :)
Kedves utolsó: ezzel én is igy vagyok, én is örülök hogy legalább megértsük egymást mi akik itt vagyunk :)
Ma este is nagyon, nagy a magány. Se barátok (hisz mind a családjával van ilyenkor) én meg egyedül a négy fal között. Olyan érzés ez ilyenkor, mintha senki nem szeretne, senki nem lenne rám kíváncsi. Pedig nem vagyok elzárkózva a külvilágtól.
39F:
13 hónapja folyamatosan. volt valaki aki reményt adott, de csalódnom kellett, nagyon-nagyon-nagyot. Magamnak köszönhetem, de attól független még rosszul érzem magam. előtte is volt, hogy az voltam, de így, hogy ismertem rövid ideig így sokkal rosszabb, mert tudom, hogy van valaki akivel jobb lehetne, csak nem így gondolja mint én.
"Ha meggyújtunk egy gyertyát, majd eloltjuk, sötétebb lesz, mint azelőtt volt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!