Nincsenek barátaim. Valaki hasonló helyzetben? 19/L
Nekem sincsenek!Mind eltűntek az évek során!Újakat meg nem találok!
De látom sokan vagyunk így ezzel!
23/L
Nekem MÉG nincsenek.
De nemsokára,azt a pár hónapot kibírom! :)
Remélem nektek is összejön. 20/F
Szia! Most lehet, hogy túlzok, és akkor elnézést kérek, de az a tapasztalatom, legalábbis személyszerint nekem, hogy a mai világban főleg az általános iskolában és gimnáziumban már messze nem azt jelenti a barát szó, amit jelentenie kéne! A legmenőbb srácoknak és csajoknak, akik a legmárkásabb ruhákat hordják, gátlástalanok,és fűvel-fával kefélnek (már bocsánat) azoknak van mindig sok barátja! De a legszomorúbb az, hogy az ilyenek kapják meg az elismerést ebben a korosztályban, és nem pedig azok akik normálisak! Ha becsületes vagy lenéznek és kihasználnak! Ha egy bunkó vagy akkor körbe rajonganak! Ez van! Sajnos! Sokáig szörnyen fájt a lelkemnek ez a helyzet! Csak ültem a padomban és néztem ki a fejemből, és nem értettem, hogy a csak még 15 éves osztálytársnőim miért arról témáznak, hogy hogyan fogják csinálni ezzel meg azzal a sráccal, és nem értettem hogy a srácok miért azokat a csajokat istenítették akik büdös ribanc (már bocsánat) módjára kellették magukat! Mára megbékéltem ezzel a helyzettel, mert rájöttem,hogy nem lehet mit tenni sajnos! A média amiket sugall! Szörnyű! Azt szugerálja a fiatalokba, hogy fogyassz és szexelj! Ez van! Sajnos!:-(
19/L
Nekem sincsenek ... :(
Az előző hozzászólónak teljesen igaza van sajnos. Én is ugyanezt tapasztalom magam körül.
Amúgy én is pesti vagyok, ha vki úgy gondolja, írjon privit XD
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!