Félek. Veletek is előfordult már ilyen vagy hasonló helyzetben?
Én nem érzem h van mögööttem valaki, de mégis rámjön a félelem valamiért, azt sem tudom itpl félek, de jön, ma is jött.
Pár napja sírni kedztem úgy megiejdtem.
00:38
Megijedtél a semmitől ? hmm az jó.. Szerintem sötétedés után ne nagyon menj ki egyedül xD
38 as vagyok.
Nem tudom, egyszerűen rossz volt, hogy akkor órák óta egyedül voltam, leírt körülmények között.
Furcsak volt az előtte lévő zsivaj után.
Nem vagyok gonosz..
Csak nem tudom felfogni józan ésszel, hogy ül mondjuk nézi a tv-t és hirtelen a semmiből rájön a rettegés..
a rettegőshöz: Pánik beteg vagy ? Mert akkor nem szóltam :)
Szia!
Én állandóan így érzek, de csak sötétben! Most pl ég a villany, amíg fönt vagyok és csak akkor kapcsolom le, ha lefekszek aludni, de az ágyban is ijesztő a sötét! De csak ilyenkor félek, amikor éjszakás a párom és egyedül vagyok!:-(
Én alapból elég "fóbiás típus" vagyok. Sok mindentől félek sajnos!
Ez van!:-(
most pl én is egyedül ülök egy szobában , csak a monitor fénye világít..
Lehet hogy mindjárt valami leharapja a fejem és én nem hallom meg amikor közelít..és itt fog fracsogni a vér a nyakamból. szép álmokat :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!