Félek. Veletek is előfordult már ilyen vagy hasonló helyzetben?
Figyelt kérdés
Ülök a szobába este, redőnyök lent, ablakok teljesen bezárva, csak a számítógép megy és mégis nagyon úgy érzem van itt mögöttem valaki, és amikor ezt gondolom húú elfog a rettegés. Nagyon félek. Mintha nem egyedül lennék. Segítsetek.2009. júl. 21. 00:27
21/25 anonim válasza:
Tudom :). Nem is neked írtam hanem a kérdezőnek :).
Te szerencsés vagy hiszen ahogyan ezt el tudod képzelni ugyanígy el tud azt is képzelni hogy éppen a tengerparton ülsz üde szellő fujdugál és éppen a koktélodat iszogatod :). Ismerek olyan embert aki ha nagyon mérges csak elvonul és gondolatban elrepül kedvenc helyére :).
Ez jobb mint rémiszgetni magad :). Sok szerencsét hypervándor :).
22/25 anonim válasza:
Én inkább nappal félek, nem tudom, miért. Este/éjszaka néha bevillannak ilyen hülyeségek a fejembe, múltkor pl. az, hogy belenézek a tükörbe és kiderül, hogy halott vagyok. Már kezdem megszokni.
23/25 anonim válasza:
Látod, amit az előbb írtam, az is ilyen, csak nekem inkább olyan villan be, hogy ott áll mögöttem egy idegen, nagy szemekkel, ijesztő pofával, vagy vámpír, vagy zombi, vagy egyéb rémség. Nem látom magam előtt, csak oda nézek, elképzelem, hogy ott áll, aztán azt, hogy mit cselekednék ekkor. Mindeközben elég szorongó érzés tör rám.
24/25 anonim válasza:
Nekem is szokot ijen lenni nem tudom miert.
Hogy egyedűl vagyok le van huzva a másik szobába a redőny
és ha kimegyek a konyhába ugy érzem van valaki ot előtem
jobban mondva a lakásba valahol én néha egy játék
szamurály kardal megyek ki a konyhába és a másik szobába.
xDDD
25/25 A kérdező kommentje:
Jéé. Szamurálykard aztaaa
2009. júl. 31. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!