Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult már veletek olyan, hogy az exednek külsőre hozzád hasonló párja lett? (Többi lent)
Van ilyen.
Velem is megesett ez. volt egy barátom akivel nem jöttek össze a dolgok, majd utána csak olyan fiúkat kerestem aki hasonlítanak hozzá, volt is ilyen és a jelenlegi is ilyen :S lehet csak véletlen vagy nem tudom. De ez a jelenlegi már régen tart.
Volt ilyen. Nem hinném, hogy tudatos lenne, legalábbis a legtöbb esetben.
Olyan is volt, hogy én jöttem rá, hogy nagyon hasonlítok külsőre a srác exére (nem volt nehéz rájönni, mivel mindenki ezt szajkózta). Rá is nyomta a kapcsolatra a bélyeget. Szakítottam is a sráccal elég hamar, mert az idegeimre ment, hogy mindenki hasonlítgatott.
Ezután összejött egy olyan csajszival, aki szintén hasonlított arra az exére. Ez így már nem hiszem, hogy véletlen lett volna, inkább szánalom =) De az a csaj se volt jobb. Eleinte engem kezdett majmolni stílusban, frizurában, gesztusokban. Majd a fejére olvastam, hogy a srác egy bizonyos exéhez hasonlító nőket gyűjtöget, és ő is csak ezért kell neki. Rögtön elkezdett összehaverkodni azzal a csajjal és szinte a lábnyomát nyaldosta... Vannak szánalmas emberek. =)
Én ellenkezőleg, jobban szeretem, ha különböznek külsőre.
A te esetedben, előfordulhat, hogy külsőleg te voltál az ideálja.
Vagy, hogy jól esik neki, ha a pasija felidézi az exét (téged) - érted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!