Félek. Veletek is előfordult már ilyen vagy hasonló
helyzetben?
Figyelt kérdés
Ülök a szobába este, redőnyök lent, ablakok teljesen bezárva, csak a számítógép megy és mégis nagyon úgy érzem van itt mögöttem valaki, és amikor ezt gondolom húú elfog a rettegés. Nagyon félek. Mintha nem egyedül lennék. Segítsetek.
Én akkor voltam egyszer nagyon beszarva így egyedül éjjel, amikor ilyen ufós-szellemes honlapokat nézegettem. aztán minden szartól paráztam, mindenhol árnyakat láttam meg fura zajokat véltem hallani. le se feküdtem vagy hajnali 5ig.
2009. júl. 21. 01:58
12/25 anonim válasza:
01:57
Az ágyadon feküdt egy halott pasas ? Te fekete özvegy!
Most én is megijedtem.. :DD
2009. júl. 21. 02:00
13/25 anonim válasza:
Egyébként jó módszer ha nagyon félsz éjjel egyedül, hogy bekapcsolva hagyod a tv-t lehetőleg olyan csatornára állítva ahol ilyen idióta betelefonálós játék megy.
2009. júl. 21. 02:00
14/25 anonim válasza:
halott pasast nállatok ? azt hogy?
és amugy énis ilyen vagyok..sőt egyszer elujságoltam anyunak hogyszerintem szellemek is vannak a lakásba..
egy darabig féltem töllük..és néha még mindig rám jön eegy fura érzés..mert nekem jó az "érzékszervnélküliérzékelésm" azaz rögtön észreveszem h ha valaki bámul..mamár tökszokványos hogy érzek valakit/kiket a lakásba..de ez télleg mind alaptalan..mert 4dik emelet és itt még senki nemhalt meg..mert ilyen katonáknak épitett ház...a tulajdonosa meg pár várossal odább halt meg a másik házába..és itt elöttünk miután a tulajdonosa elnem költözött kilett adva...bár lehet hogy a házból :D
deh az a nemjo h ha elmegyek fürdeni és ott érzem hogy figyel valaki xD
huhh regény..13/l:D
2009. júl. 21. 02:07
15/25 anonim válasza:
Néha én is így érzek és állandóan hátranézek, de szerintem majd kinövöm ahogy te is. Van amikor úgy érzem hogy valaki közeledik felém, még olyankor is amikor nem vagyok egyedül és nappal van.
2009. júl. 21. 10:32
16/25 anonim válasza:
Én is ezt érzem esténként. hogy valaki figyel.
Amikor lefekszem aludni, van hogy azt érzem hogy valaki ott áll az ágy mellett, félek kinyitni a szemem. egyszer kinyitottam nemvolt ott semmi. (még jó!) , de azóta is félek. :(
2009. júl. 21. 16:07
17/25 A kérdező kommentje:
Ja.
2009. júl. 21. 19:30
18/25 anonim válasza:
Én amikor teljesen egyedül vagyok, és este van, akkor hajlamos vagyok ilyen rémképeket gyártani, hogy elképzelek mondjuk egy ufót, vagy szellemet megjelenni az ajtóban, és elindulni felém. Vagy egyszer volt, hogy a mamáméknál nyaraltam, és este, mikor a redőnyt eresztettem le, elképzeltem, hogy megjelenik egy szellem, vagy valami vámpír vagy bármilyen ijesztő pofa az üveg mögött a sötétből. De az az érdekes, hogy a józan eszemmel tudom, hogy nem létezhetnek ezek a dolgok, de az agyam legyártja őket, és szinte magam előtt látom. De ez csak akkor van, amikor egyedül vagyok, és este van. Ha szellemes, vámpíros, ufós, természetfeletti gonoszos filmet nézek, akkor csak erősödnek ezek a képek.
2009. júl. 21. 20:39
19/25 anonim válasza:
Legközelebb amikor így érzed kérdezd meg hogy ki ő és mit akar. Majd hunyd be a szemed és koncentrálj oda ahol érzed és érezd meg a választ. Valószínűleg nem hallani fogod (bár nem kizárt) hanem megérezni. Érzed hogy fél, hogy kétségbe van esve vagy ilyesmi. Lehet hogy hirtelen eszedbe jut valami amiről azt hiszed te gondolod de nem tudod hogyan jutott pont az az eszedbe hirtelen. Az a sugallat lehet tőle. Az alapján amit akkor érzel már kiindulhatsz. Nem biztos hogy negatív csak az emberek félnek attól amit nem ismernek. Ezt győzd le és vedd fel vele a kapcsolatot.
2009. júl. 23. 11:24
20/25 anonim válasza:
Ennyire azért nem súlyos a helyzet. Tehát nem szó szerint látom magam előtt, csak szinte. Elképzelem, hogy mi lenne, ha megjelenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!