Nincsenek barátaim. Valaki hasonló helyzetben? 19/L
nekem sincsenek!nem tudok mi a baj velem:(
17/L
Sokáig azt hittem, hogy vannak, de kiderült, hogy nem igazi barátok:/ Elég rossz érzés.
17L
Nekem van néhány barátom.Meg nagyon sok haverom ország szerte,szóval így jártatok kis szerencse csomagok :)
21/F
én homosexuális vagyok ezért sokan utálnak mielőtt megismernének, én ojjan barátnőket szeretnék akikkel kibeszélhetjük az aktuális divatot és pasikat, akikkel összeruccanunk vásárolni, filmezni ß) a párom gyakran elfoglalt ezért sok szabadidőm is van de barátaim nincsenek
19éves fiú
Nekem van két barátom, de nekem nem is kell több, néhánnyal pedig úgy jól megvagyok több, mint haverság, de nem is olyan nagy barátság.
Igazából én szeretek egyedül lenni a gondolataimmal és olyankor tök jókat képzelgek:p
de lehet, h ez csak a kamaszkor
16/F
A válasz megírásának időpontja: ma 15:32
Attól, hogy búza vagy még nincsen semmi jogosultságod rá, hogy az olyan szót két pontos 'j'-vel írd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!