Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A magányos emberek motiválatla...

A magányos emberek motiválatlanok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy magányos ember sokszor érzi úgy, hogy nincs értelme semmibe belevágnia, nincs igazán kedve aktívnak lenni?
2019. dec. 1. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
26%
Frászt. Sokkal több időm van a hobbijaimra, vagy akár valamit tanulni, újba belekezdeni, mert nem veszi el az életem nyolcvan százalékát a gyereknevelés, a maradék húszat meg az asszony hisztije, picsogása.
2019. dec. 1. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:
De te akkor nem vagy magányos, hanem te egyedül vagy. A kettő nem ugyanaz. Te nem is igényled a társaságot, vagy azt, hogy ne legyél egyedül.
2019. dec. 1. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Én magányos vagyok,de motivált. Pontosan jó hasznát veszem,hogy eltereli valami a figyelmemet,amire érdemes koncentrálni :)
2019. dec. 1. 21:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Magányt ne keverd az egyedülállóval.

A magány a társaság hiánya.

Az egyedüllét, meg amit itt leírtam előttem.

2019. dec. 1. 23:37
 5/8 anonim válasza:
Gyakori, de nem feltétlenül mindenkinél igaz. Az is lehet, hogy a saját izolált környezetében motivált, tehát otthon tevékenyen éli a mindennapjait; ugyanakkor hiányát szenvedi olyan jellegű, más emberek felé irányuló motiváltságnak amely kimozdíthatná az elzárkózásból. Némileg megszokás kérdése is... Aki korábban hozzászokott a tevékeny élethez, az magányosan se fogja annyira elhagyni magát.
2019. dec. 2. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy törvényszerűen azok.

Ha tudsz angolul nézd meg ezt a videót.

https://www.youtube.com/watch?v=spy_8jPNwLk

2019. dec. 3. 10:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, mitől lennék motivált?

Lenne hobbim, csak éppen semmihez sem értek pl.

2019. dec. 18. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:
"Ismerkednék", csak éppen nem vagyok egy vonzó emberke. stb..
2019. dec. 18. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!