Akhi kérdése:
Lenne külföldön egy állás, de olyan sokat voltam már magányos, egyedül, hogy nem szívesen mennék ki, de muszáj, mert itt nem lehet normális élete az embernek. A kerdésem az lenne, hogy ti hogyan dolgozzátok/nátok fel az egyedüllétet? A magányt?
Figyelt kérdés
2018. szept. 29. 00:35
1/5 anonim válasza:
Barátokat szereztem (szintén külföldön élő)
3/5 grafno válasza:
Ha külföldön vagy miért lennél magányos??? Nincs is jobb egy idegen kultúra felderítésében. Habar nem tudom mit jelent a külföld és lehet alaszkara vagy egy olajfurotornyra gondolsz. Én elég hamar ismerkedtem lányokkal és segítettünk kölcsönösen eltero kultúránk megismertettesevel. Habar lehet otthon ülő és visszahuzodo vagy, akkor marad a PC és a tv. Rajtad múlik mi lesz belőled.
4/5 anonim válasza:
Az egyedülléttel en egész jól elvagyok. De a magany más tészta. Bar nem hinném, hogy máshol magányosabb lennék, mint itt.
Magamról tudom csak, mit tennek, hiszen teged nem ismerlek. Egy új helyen a kultúrat, szokásokat figyelném meg. Az adott nyelvben merülnek el. A varost fedeznem fel, amiben vagyok. Hétvégente a környeket. S igy ha meg egyedül is lenném, jól elfoglalnam magam, ami boldogsággal töltene el. Munkehelyen, lakhelyen pedig úgy is találkozok emberekkel, akikkel ha nem is mely baráti viszony alakulna ki, legalább ismerőseim lennének.
5/5 anonim válasza:
Hát én olyan külföldön még nem jártam, ahol nem voltak körülöttem más emberek, de ha te ilyen helyre mennél dolgozni, akkor esetleg megpróbálhatsz pár vadállatot magadhoz szoktatni társaságképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!