Számkivetettnek érzem magam. Nem érzem magam embernek. Miért van ez?
Úgy érzem, hogy sehova nem tartozom. Egy baráti társaságba sem. Nincs barátnőm, semmim.
Legszívesebben lelkemet is odaadnám.
Tudom mit érzel én is sokszor gondoltam ezt, és emiatt a gyakorlatilag és ez is történt velem,”kizártak” majd én zártam ki őket és végül egyedül maradtam.
Nyitottnak kell lenni és fontos, hogy önbizalmadnak kell, hogy legyen, ehhez tanulj, képezd magad sportolj, formáld a tested, érezd jól magad a bőrödben. Ha van elég önbizalmad, akkor túl tudsz lépni ezen. Az emberből kisugárzik, hogy milyen, akinek van önbizalma és nem bunkó az mindjárt máshogy látja a világot és ezért őt is másképpen látják. Ehhez erőfeszítés kell, máshogy nem megy.
Én is szenvedtem attól korábban, hogy nem tartozom igazán sehová. Nem vagy egyedül ezzel a problámával...sajnos...
Valószínűleg önértékelési problémával küzdesz. Kevesebbnek érzed magad másoknál. Így van?
Ez visszavezethető gyermekkori lelki sérülésekre. A jó hír viszont az, hogy lehet rajta segíteni. Fordulj pszichológushoz, pszichiáterhez. Kérd a háziorvosod beutalóját a pszichiátriára. Vagy egyszerűen csak menj el egy szakrendelésre.
Tudom, rosszul hangzik, de nem kell reklámoznod senkinek. Egyébként meg nagyon sokan járnak oda, többen mint gondolnád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!