Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Számkivetettnek érzem magam....

Számkivetettnek érzem magam. Nem érzem magam embernek. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy sehova nem tartozom. Egy baráti társaságba sem. Nincs barátnőm, semmim.

Legszívesebben lelkemet is odaadnám.

2010. júl. 15. 15:12
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2010. júl. 15. 19:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Tudom mit érzel én is sokszor gondoltam ezt, és emiatt a gyakorlatilag és ez is történt velem,”kizártak” majd én zártam ki őket és végül egyedül maradtam.

Nyitottnak kell lenni és fontos, hogy önbizalmadnak kell, hogy legyen, ehhez tanulj, képezd magad sportolj, formáld a tested, érezd jól magad a bőrödben. Ha van elég önbizalmad, akkor túl tudsz lépni ezen. Az emberből kisugárzik, hogy milyen, akinek van önbizalma és nem bunkó az mindjárt máshogy látja a világot és ezért őt is másképpen látják. Ehhez erőfeszítés kell, máshogy nem megy.

2010. júl. 15. 20:31
 13/14 anonim válasza:

Én is szenvedtem attól korábban, hogy nem tartozom igazán sehová. Nem vagy egyedül ezzel a problámával...sajnos...

Valószínűleg önértékelési problémával küzdesz. Kevesebbnek érzed magad másoknál. Így van?

Ez visszavezethető gyermekkori lelki sérülésekre. A jó hír viszont az, hogy lehet rajta segíteni. Fordulj pszichológushoz, pszichiáterhez. Kérd a háziorvosod beutalóját a pszichiátriára. Vagy egyszerűen csak menj el egy szakrendelésre.

Tudom, rosszul hangzik, de nem kell reklámoznod senkinek. Egyébként meg nagyon sokan járnak oda, többen mint gondolnád...

2010. júl. 16. 23:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Én sem érzem magam embernek. Lehet, sohasem voltam az. El kellett fogadnom, hogy szinte senkivel sem tudok közösséget vállalni, mert alapvetően másképpen gondolkodom. Én is voltam emiatt depressziós, pszichiáter bogyói, pszichológus szabványszövegei... Semmit sem használt, mert azzá akartak tenni, aki nem vagyok, ahelyett, hogy megtanítottak volna elfogadni a helyzetemet, azt aki vagyok. Összesen egy barátom van, aki megért, és szintén nem ember.
2011. okt. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!