én is éreztem így de szerencsére találtam egy nagyon jó barátnőt nyugi el fog múlni csak kezdj el másokkal is ismerkedni :) fel a fejjel :)
2010. júl. 15. 15:16
2/14 anonim válasza:
én is így vagyok ezzel. a szünetben a suliban ssak ülök, senkivel nem barátkozom.. senki nembarátkozik velem... utálnak,mert divatosan öltözködöm.. meg ha kapok valami márkás ruhát, akkoris úgy néznek rám. Multkor kaptam egy chanel táskát, és lkinéztek a sulivban, és ink. nem is hordom..:S megértelek
16L
2010. júl. 15. 15:17
3/14 anonim válasza:
Én elég antiszoc vagyok és nem is érzem jól magam közösségbe. Ismerem az érzést. Nálam barát elég kevés van egy-egy emberrel jól lehet beszélgetni,talán neked is jót tenne. Mindenki tartozik valahova csak meg kell találni!:)
2010. júl. 15. 15:19
4/14 manchester10 válasza:
Minden fiatal át esik ezen az érzésen! ez a KAMASZ és SERDÜLŐ korral jár.
2010. júl. 15. 15:20
5/14 A kérdező kommentje:
Lassan már embert akarok ölni. Ennyi.
De olyan szinten nem érzem magam embernek, hogy már ha a tükörbe nézek, meg lepődők a saját arcomon.
2010. júl. 15. 15:21
6/14 anonim válasza:
lehet hogy orvosi sewgítség kéne neked én nem vagyok se orvos se pszichológus de lehet hogy ő tudna rajtad segíteni ha te is azt szeretnéd
2010. júl. 15. 15:27
7/14 anonim válasza:
Ne mondj ilyeneket!
Keress fel egy pszichiátert, mert mások életét elvenni borzalmas dolog!
Beszéld ki magadból ami nyomja a lelked, de a gyilkosság gondolatát verd ki a fejedből, mert egy életen át bánnád!
Hány éves vagy? Amugy ha esetleg van kedved beszélgetni kolyokadat@windowslive.com ahogy gondolod. Azért senkit és semmit ne ölj meg! Nem szakértő vagyok:)
2010. júl. 15. 16:05
10/14 anonim válasza:
kerd pszihologus segitseget,es a szuleidet is ha mod van ra.Ember vagy csak eppen nem vagy jol es segitsegre szorulsz
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!