Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Számkivetettnek érzem magam....

Számkivetettnek érzem magam. Nem érzem magam embernek. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, hogy sehova nem tartozom. Egy baráti társaságba sem. Nincs barátnőm, semmim.

Legszívesebben lelkemet is odaadnám.

2010. júl. 15. 15:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
én is éreztem így de szerencsére találtam egy nagyon jó barátnőt nyugi el fog múlni csak kezdj el másokkal is ismerkedni :) fel a fejjel :)
2010. júl. 15. 15:16
 2/14 anonim ***** válasza:

én is így vagyok ezzel. a szünetben a suliban ssak ülök, senkivel nem barátkozom.. senki nembarátkozik velem... utálnak,mert divatosan öltözködöm.. meg ha kapok valami márkás ruhát, akkoris úgy néznek rám. Multkor kaptam egy chanel táskát, és lkinéztek a sulivban, és ink. nem is hordom..:S megértelek

16L

2010. júl. 15. 15:17
 3/14 anonim válasza:
Én elég antiszoc vagyok és nem is érzem jól magam közösségbe. Ismerem az érzést. Nálam barát elég kevés van egy-egy emberrel jól lehet beszélgetni,talán neked is jót tenne. Mindenki tartozik valahova csak meg kell találni!:)
2010. júl. 15. 15:19
 4/14 manchester10 ***** válasza:
Minden fiatal át esik ezen az érzésen! ez a KAMASZ és SERDÜLŐ korral jár.
2010. júl. 15. 15:20
 5/14 A kérdező kommentje:

Lassan már embert akarok ölni. Ennyi.

De olyan szinten nem érzem magam embernek, hogy már ha a tükörbe nézek, meg lepődők a saját arcomon.

2010. júl. 15. 15:21
 6/14 anonim ***** válasza:
lehet hogy orvosi sewgítség kéne neked én nem vagyok se orvos se pszichológus de lehet hogy ő tudna rajtad segíteni ha te is azt szeretnéd
2010. júl. 15. 15:27
 7/14 anonim ***** válasza:

Ne mondj ilyeneket!

Keress fel egy pszichiátert, mert mások életét elvenni borzalmas dolog!

Beszéld ki magadból ami nyomja a lelked, de a gyilkosság gondolatát verd ki a fejedből, mert egy életen át bánnád!

Ráadásul elvennél egy ártatlan életet. :(

2010. júl. 15. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:
2010. júl. 15. 15:40
 9/14 anonim válasza:
Hány éves vagy? Amugy ha esetleg van kedved beszélgetni kolyokadat@windowslive.com ahogy gondolod. Azért senkit és semmit ne ölj meg! Nem szakértő vagyok:)
2010. júl. 15. 16:05
 10/14 anonim ***** válasza:
kerd pszihologus segitseget,es a szuleidet is ha mod van ra.Ember vagy csak eppen nem vagy jol es segitsegre szorulsz
2010. júl. 15. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!