Neked hogyan jött meg a kényszer gondolat? Mikor és miért? Hány éve küzdesz ellene? És említetted vkinek?
Figyelt kérdés
2016 decemberében jött meg nekem a kényszer gondolat és akkor amikor hánytam.. és azóta is jelen van, de nem foglalkozom vele. Elfogadom hogy van ilyen nálam. 1x említettem családban vkinek de nem volt semmi.2019. szept. 25. 19:58
1/2 anonim válasza:
Mármint kényszerbetegségre gondolsz, v milyen gondolatok? Régóta kényszeres vok, de már gyógyulgatok. Igen, elmondtam már sokaknak. Jobbulást!
2/2 A kérdező kommentje:
Kényszergondolat. Magától jön ez a negatív gondolat. Amúgy csak annyit csinálok hogy letojom és nem érdekelnek ezek a gondolatokat. Jöhetnek még válaszok.
2019. szept. 25. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!