Mi lesz így velem ha ennyire le vagyok maradva?
21 éves lány vagyok, és még soha nem volt barátom. Az önbizalmam nulla, bár mások szerint nem vagyok csúnya. Mások már összeköltöznek a barátjukkal, várják a babájukat, élik az életüket én meg még sehol sem vagyok. Eddig csak plátói szerelmeim voltak, igaz nem járok el szórakozni, és barátaim sincsenek...Tanulok még, de a suliban nincs senki olyan aki tetszene vagy ilyesmi...
Mi lesz így velem? Már kezdek izgulni...
Megértem, hogy rossz érzéseket kelt benned ez a dolog. Mármint hogy mások hol tartanak. Én meg 25 vagyok, és nekem sincs pasim. Gagyi próbálkozásaim voltak ugyan (pár hónapos "járások"), de igazi kapcsolatom nekem sem volt. Néha kétségbeesek, főleg ha elnézem, kortársaim hol tartanak. De aztán megnyugszom, hogy még nem vagyok elkésve.
Nos, neked meg azt tanácsolom, hogy valahogy próbálj meg mégis társaságba járni. Ha ez a piálós banda nem jött be, keress mást. Tudom, nem egyszerű. Esetleg valami hobbi, ahol új emberekkel ismerkedhetnél meg?
Ha meg nem tetszik senki, az nem baj. Fog majd jönni. Addig valami önbizalom-erősítő tréninget ajánlanék. Esetleg, ha anyagilag megteheted, menj el pszichológushoz. Én is járok jó ideje, és sokat segített. Egyre nőiesebb vagyok és van kisugárzásom.
Kívánok neked is sok szerencsét!
Köszi a válaszokat.
A vicces, hogy 1 hónap sem telt el a kérdésem kiírása óta, és azóta megismerkedtem egy fiúval aki nagyon tetszik. Csak hát úgy néz ki ez nem kölcsönös. Illetve kedves, helyes is, viszonylag sokat beszélgetünk, jól érzem vele magam, sokat mosolyog rám, de ennyi. Szóval ő is megmarad a plátói szerelem kategóriában. Már megint. Ez az én formám. Egyedül annak örülök, hogy azért sikerült mostanában új emberekkel megismerkednem, akik egy kicsit legalább megkedveltek engem. Mert eddig engem nem sokan kedveltek. Egy kicsit ettől jobban érzem magam, hogy talán én is kedvelhető vagyok....
velem is ez van, L/19
sztem ne add fel iylen könnyen,ha jókat beszélgettek, és tetszik neked akkor harcolj érte! lehet h ő neki is tetszel csak nem meri kimutatni, nem tudhatod:)sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!