Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi lesz így velem ha ennyire...

Mi lesz így velem ha ennyire le vagyok maradva?

Figyelt kérdés

21 éves lány vagyok, és még soha nem volt barátom. Az önbizalmam nulla, bár mások szerint nem vagyok csúnya. Mások már összeköltöznek a barátjukkal, várják a babájukat, élik az életüket én meg még sehol sem vagyok. Eddig csak plátói szerelmeim voltak, igaz nem járok el szórakozni, és barátaim sincsenek...Tanulok még, de a suliban nincs senki olyan aki tetszene vagy ilyesmi...

Mi lesz így velem? Már kezdek izgulni...

2010. júl. 14. 16:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
Nem vagy még lemaradva nekem sincs még párom,egyszer sem volt 15ł
2010. júl. 14. 16:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A külsőnek alig van köze ahhoz, hogy valaki sikeres a párkapcsolatokban, vagy sem. Itt a kisugárzás a lényeg, ami neked láthatón nincs. Eléggé extrém módon befelé fordulónak tűnsz, hiszen még a legmagányosabb embereknek is van legalább 1 barátja. Nem jársz sehová, nem ismerkedsz, éled a saját kis bezárt életedet, és csodálkozol, hogy nincs senkid. A szobában nem is fognak megtalálni.

Mozdulj ki, járj el mindenfelé, és ismerkedj.

2010. júl. 14. 16:27
 3/16 anonim válasza:
87%
Nekem van egy 27 eves baratnom. 25 eves koraig semmifele fiu-kapcsolata nem volt, igaz voltak baratai (szoval nem pasijai). 6 eves koraban megismerkedett valakivel, egymasba szerettek, egy honapon belul osszekoltoztek. Nehany honap mulva a fiu azzal allt elo, hogy el akarja venni. A baratnom gondolkodott, es bar ugy erezte, hogy szereti a pasit, de ferjnek nem lesz jo. Elkoltozott. Egy honapon belul ujra osszekoltozott valakivel. Ennek kb. masfel eve. Imadjak egymast, rovidesen osszehazasodnak, mert babat akarnak.
 4/16 anonim válasza:
100%

Hát ha nem jársz sehova, és nincsenek barátaid.. ne várj sokat. :( Ha szerelmet keresel, lépned kell! :)

Környezetedben nincsenek lányok, akikkel tervezhetnél valami csajos programot? Testvér, unokatestvér? Velük együtt talán megtudhatod milyen pörögni, flörtölni. :)

Amúgy, barátaim nekem se nagyon vannak, ők is inkább fiúk.. hiányoznak a lányos programok.. Remélem egyetemen összetudok ismerkedni 1-2 lánnyal. Te is próbáld meg ezt. :) Biztosan nagyon kedves, aranyos lány vagy, csak, mint írtad bátortalan... épp ezért kell elhatározni magad! :)

Megmondod, hogy hol laksz? Hátha a közelben.. akkor én szívesen megyek veled csajos programokra. :D

19/L

5/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem maradtal le semmirol de azert ha nem jarsz sehova es nem ismerkedsz baratokkal akkor azert ne vard a herceget feher lovon mert nem megy hazhoz.Keress baratokat es mozdulj ki legy meresz,flortolj egy kicsit hivd fel magadra a figyelmet es ne legyel mimoza lelek:)tenni kell azert hogy megtalaljon az igazi.Sok sikert;)
2010. júl. 14. 16:29
 6/16 anonim válasza:

16:27 vagyok

javitas: 26 eves koraban megisnerkedett...

7/16 anonim ***** válasza:
64%

30 éves korod előtt ne szülj egy gyereket sem

nem vagy lemaradva, ha nincs önbizalmad változtass a külsődön (ha nem tetszik)

vegyél néhány új ruhát (akármi megteszi)kínai, turkáló

http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0

ne aggódj emiatt, nem érdemes

8/16 anonim ***** válasza:
83%

Nem vagy elmaradva semmivel sem, fiatal vagy ismerkedj. Ne azt nézd, hogy mások hogyan élik az életüket. Vegyél erőt magadon és járj társaságba, emberek közé.

Ne izgulj eljön a te időd is :)

9/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerem a helyzeted.Én 18 vagyok még nem volt egy fiúm se.

Én is elég zárkózott vagyok ,és gondolkodtam rajta hogyan lehetne ez ellen tenni de eddig még egy ötlet se jutott eszembe.Az hogy elmenjek bulizni-nem az én stílusom:/

Egyébként meg minek gyerek 22 évesen?? Szerintem még 33 éves korban is elég gyereket szülni. Azért huszonévesen még szeretnék élni és nem lekötelezni magam-.-.

2010. júl. 14. 16:32
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Úgy értettem, hogy olyan barátaim nincsenek akikkel elmehetnék ide-oda. Amúgy sok mindenkivel jóban vagyok, de nem csinálunk közös programokat. Volt pl egy lány akivel 4 évig nagyon jóban voltunk, ő volt a legjobb barátnőm. Aztán összebarátkozott egy másik lánnyal + a társaságával és teljesen megváltozott. Azóta az ivászat, a buli és pasizás a fő elfoglaltságuk, kihívóan öltözködnek stb. Voltam velük párszor bulizni, de ittasan kellették magukat, vonaglottak a pasiknak és én annyira rosszul éreztem magam...Ez van, én nem szeretem az ilyen dolgokat.

2010. júl. 14. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!