Mit csináljak, hogy ne legyek ennyire félénk?
Már többen mondták nekem, hogy bátrabbnak kellene lennem. Elég nehezen ismerkedem,és nem mindenki előtt tudok megnyílni, de én nem szeretném hogy így legyen. :( Órákon is elég halkan beszélek állítólag. Hogyan tudnék ezen változtatni?:S
És mit csináljak hogy jobban menjen az ismerkedés...?Egyszerüen nem tudom hogy kinek mikor mit kéne mondanom ezért inkább csöndben maradok ... :S 15/L
szerintem neked eleve ilyen a termeszeted, nem?
ezen csak egyedul tudsz valtoztatni.
lehet hogy volt egy olyan elmenyed,hogy megbiztal valakiben aki elarult,nem?
bizzal masokban,nyilj meg nekik. de eleinte csak olyanokat mondj el ami nem olyan nagy gond ha kitudodik.
magabiztossag kellene neked, emeld ki magadon mit szepnek latsz ,ez lehet kulso,belso tulajdonsag is.
legy buszke magadra,az eredmenyeidre.
de az hogy tudod mi a baj veled, az mar egy nagyon nagy elorelepes.tehat tudod hogy valtoztatni kellene tehat mar tettel egy lepest.csak rajtad all!
csak batran elore :))
ha egy ember olyan is, nekem kell hogy a tobbi is olyan legyen.
szerintem inkabb baratkozz fiukkal,sokkal jobbak tudnak lenni mint a lanyok +dobnak az onbizalmadon.
en sokkal jobban erzem magam fiuk tarsasagaban akarhanyan vannak es nem kell rosszat gondolni mert olyanok vagyunk eggyutt mint a legjobb baratok :)
emugy az elozo valaszolo voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!