Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy ne legyek ennyire félénk? Szinte meg se tudok szólalni, ha kettesben vagyunk= ( 17L

Figyelt kérdés

Sose volt bajom a beszéddel, egy idegennel is simán eldumálok, de ha vele vagyok, annyira zavarba jövök, hogy semmi nem jut eszembe..nagyon cikinek érzem:((

Nagyon tetszik a fiú, én is neki, nem szeretném elveszíteni a bénaságom miatt:(

Rendes kapcsolatom még nem volt..:/

A fiú is 17 éves, neki is csak egy barátnője volt.

Köszönöm mindenkinek!

2011. szept. 26. 16:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy általában tudsz beszélni, de mellette zavarban vagy :)
2011. szept. 26. 16:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Csajoktól ezt el szoktuk nézni, sőt még kicsit aranyos is :)
2011. szept. 26. 18:40
 3/7 .Daniel. ***** válasza:
Így igaz, ez nem gáz viszont mond el neki hogy nem tudsz mit mondani mert zavarban vagy mert azt hiheti untat vagy bármi....
2011. szept. 28. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Kicsit félősebb vagy, nincs ezzel semmi baj, sőt :). És ha tetszel neki, akkor szivesen van veled igy is, és megvárja, amig te is elengeded magad. Szóval ne görcsölj ezen, csak legyél önmagad, hidd el őt nem zavarja :)
2011. szept. 28. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Mond neki hogy először dumáljon ő főleg.
2011. szept. 28. 18:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Ennyire szexisnek tartod?? Én legalábbis azért nem tudtam ugyanígy megszólalni, mert olvadoztam a jelenlétében!!

Ugorj rá!! (csak vicceltem)

2011. szept. 28. 18:31
 7/7 The R3aper válasza:
Igyál!
2011. okt. 6. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!