Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy haverom, akivel mindig jól elbeszélgetünk meg szoktunk kettesben is lenni. és nem tudom mit csináljak!?
Figyelt kérdés
Nekem ő tetszik meg minden de én nemtudom hogy ez fordítva is így van e. Úgy veszem észre hogy neki is jó mikor együtt vagyunk. Meg általában ő szokott engem hívni. De én meg nem merem neki mondani, mert egy társaságban vagyunk és félek hogy megromlana a kapcsolat. Szerintetek?2010. szept. 14. 12:37
3/6 anonim válasza:
Ha buzakalasz is vagy, a helyzet ugyanaz, mint egy hetero kapcsolat eseten: el kell dontened, h a biztos baratsag maradjon, vagy megprobalod, es kockaztatod, hogy megromlik a kapcsolat.
4/6 anonim válasza:
igen, nemek és korok nélkül nem egyszerű megmondani. egyszer menny el vele moziba, és puhatold ki ;P
5/6 A kérdező kommentje:
én 19 vagyok ő meg 25.
amúgy én csak tanácsot kértem,nem azt hogy lelegyek nézve meg hordva minden bu**nak..
2010. szept. 15. 00:25
6/6 A kérdező kommentje:
amúgy lány vagyok :D miért hittétek hogy fiú vagyok??
2010. szept. 15. 00:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!