Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak erotikus, perverz emailt? A barátom azt kérte, írjam le, hogy mit csinálnék vele, ha kettesben lennénk, de én még soha nem próbáltam hasonlókat írni, így azt sem tudom, hogy kezdjek hozzá. Jól jönne egy kis segítség!
Gondold végig, mit csinálnál vele, akár kicsit ki is színezheted. Aztán írd le, legalább az elejét. Olvasd vissza, ha kb. megfelelő a stílus, tehát úgy ítéled, hogy izgató lesz számára, akkor írd tovább ugyanúgy, ha nem, akkor írd át. Ezt addig csináld, amíg nem lesz megfelelő.
Ilyet írni kb. ugyanolyan, mint egy iskolai fogalmazást, ellenőrözni kell, hogy jó legyen.
Esetleg olvass el pár erotikus leírást a neten, google segít, de azt erős kritikával kezeld, mert borzalmasak is vannak fenn.
esetleg találj ki valami jó kis helyszínt-az mindig pluszban izgató,úgyis itt a nyár.
Na csak hogy valami segítséget is adjak
/19.09-es voltam/
igen, lány vagyok, 21
de egyébként ha van olyan konkrét üzenet, ami már meg van fogalmazva, azt is szívesen fogadom
az a baj, hogy nem vagyok olyan nyílt, még szóban sem, hogy beszéljek ilyesmiről. így nekem igenis nehéz ilyesmit leírni
ez nem jelenti azt, hogy nincs fantáziám
Akkor most szedd össze magad és írd le - csak magadnak. Én írtam, hogy újra kell olvasni és javítani, hát ha nem is beszélsz ilyeneket, akkor kb. az első 4-5 változat tuti kuka lesz, de ahogy csiszolgatod, a végén tök jót kapsz.
A barátod meg ne csapd be azzal, hogy elküldesz neki valami netes szöveget, azt ő is ki tudja guglizni, ha akarja. Ebben pont az a lényeg, hogy te írod, és csak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!