A nőm cicának becéz. Nem voltam még fent nála, de van egy kutyája. Nem fog a kutya megkergetni ha hallja hogy engem cicának neveznek?
Figyelt kérdés
2019. febr. 20. 14:14
2/12 A kérdező kommentje:
47, de komolyan foglalkoztat a téma.
2019. febr. 20. 14:16
3/12 Rockarc válasza:
En a kuyanak szurkolok. Remelem letepi azt a kezed, amivel ezt begepelted. Hatha.
42F
4/12 anonim válasza:
:D jó a humorod :D honnan jön ilyen hülyeség? :D
5/12 A kérdező kommentje:
Szégyeld magad! Egy komoly kérdés te pedig vicet csinálsz belőle!!!
2019. febr. 20. 14:41
6/12 A kérdező kommentje:
3-asnak irtam.
2019. febr. 20. 14:42
7/12 A kérdező kommentje:
Ez amúgy komoly. tényleg cicának nevez s van egy kutyája... s így felmerült bennem.
2019. febr. 20. 14:42
8/12 Wadmalac válasza:
ki kell próbálni, hogy ha a bnőd Chien Wunak szólít, elbújik-e az ágy alá a kutya.
9/12 anonim válasza:
Jobb nem kockáztatni...kérj ideiglenes felhasználónevet vagy zárja be a kutyát vagy vigyél magaddal másik macskát a túlerő miatt vagy kerüld a beszélgetést, nézzetek filmet, pl. a Macska a forró bádogtetőnt, vagy ne figyelj a nevedre...eh hát legyél már kreatív macska fiam...
10/12 A kérdező kommentje:
Sok jó ötlet elhangzott. de ha kreativnak kell lennem akkor esetleg elkezdek cincogni. ez duplán hasznos.
1. a kutyát megzavarja a helyzet
2. ezekután ugy gondojja nem én vagyok a macska
3. elgondolkozik, hogy ha cincognak akkor egyáltalán van e ott macska
4. de akkor miért neveznek valakit cicának?
5. ez az egész helyzet teljes egészében összezavarja s nagymértékben megnövekednek az esélyeim.
(idegességében hibázhat)
2019. febr. 24. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!