Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez most hogy van jogilag?...

Ez most hogy van jogilag? Tényleg nem számít a letöltendőb3?

Figyelt kérdés
Mutter a büntetést tőltötte kalocsán a nőibe mikor én születtem átvitték tökölre a rabkórhazban. Én ott születtem és 3 hónapig ott voltunk. Akkor még ugye ártatlanul ültem 3 hónapot. Most elítéltek 2 évre és nem akarlyák ezt a 3 hónapot bele számolni. Hát kik ezek!?

2018. szept. 21. 13:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Eltévedtél, ez nem a humor kategória!
2018. szept. 21. 13:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó hogy neked ijen vicces. Nekem nem
2018. szept. 21. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt nem fogják neked beleszámolni, hogy jutott ez eszedbe?

Újszülöttként te nem "ültél" börtönben! Jobb lett volna, ha állami gondozásba kerülsz születésed után? Nem jobb volt, hogy megengedték, hogy anyukáddal lehess? Ugyanolyan ellátást kaptál, mintha otthon lettetek volna!

Egy csecsemő nem érzékeli, hogy börtönben van, vagy otthon. Tehát az neked nem volt büntetés! Jobban jártál, hogy anyukáddal lehettél!

2018. szept. 21. 14:18
 4/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Ha börtönőrt ítélnek el 30 év smasszerkodás után 5 évre, akkor neki be sem kell vonulnia, mert már volt bent annyit?
2018. szept. 21. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!