Ezt megtehetem? (Jogilag)
Van egy lany ,borzaszto sokszor kicseszett velem es alapbol is nagyon irritalo szemelyiseg. Na most errol a lanyrol kerult fel az internetre egy erotikus video (eppen cumizik). En megtehetem ,hogy ezt az erotikus videot megosztom? Esetleg olyan helyeken ,ahol az ismerose/szulei is lathatjak? Ugyebar a feltolto nem en vagyok ,ahogy a keszito sem ,tehat bajom nem lehet belole ,ugye? A video nyilvanos ,barki szamara hozzaferheto.
Illetve ha a lanynak elkuldom ezt a videot (nemtudja ,hogy fentvan neten) Snapchaten (a Snap neve szinten nyilvanos,barki lathatja) akkor az zaklatasnak szamit?
Itt senkinek nem kuldom el sem a lany nevet sem pedig a videot ,szoval felesleges ezzel kapcsolatban irogatni.
A lany tenyleg sok bosszusagot okozott nekem ,szoval szerintem megerdemli.
A dolog jogi oldala erdekel. Nem tilthatom meg ,hogy leirjatok a szemelyes velemenyeteket rolam,de az ilyen valaszokat figyelmen kivul fogom hagyni.
Szerintem megosztani bármit lehet.
Ha bűncselekmény a "fentléte", azt nem te követted el, megosztani valamit pedig nem bűncselekmény, tehát bek..hatják! De ne töltsd le magadnak! Az már bűncselekmény!
Ha megöli, vagy megnyomorítja az "áldozat", azért már az "áldozatnak", vagyis az áldozatból lett későbbi tettesnek kell felelnie.
Persze ezzel az "áldozat" nem lesz előbbre.
#1 - Ez teljesen mindegy ,ha en csak megosztom,nem? Nem kell tudnom a korat. Senki sem tudna bizonyitani ,hogy tudom hany eves.
#2 - Miert buncselekmeny ha letoltom? Nyilvanos tartalmat szabadon megoszthatok,letolthetek,nem?
#3 - Nem :D
#4 - Sajnos meg fele aranyban sem allnak... Pont az a vicces ,hogy ellenem nem tud semmit tenni,annyi emberrel beszel/beszelt es annyival b∆szott ki ,hogy talan nem is emlekszik ram ,ezenkivul mar akkora tavolsag van koztunk,hogy a kis rajongotaboraval lesz0phatja magat,ennyit senki se fog utazni miatta. Nekem meg nincsenek olyan dolgaim amit szegyenlek/titkolok,plane olyan nem amirol tudhat. Nem en vagom tonkre az eletet. O csinalta amit csinalt. A videoban latszik,hogy latta ,hogy videozzak,csak arrol nemtud ,hogy fel is kerult a netre.
#5 - Te miről beszélsz?😅
#6 - Dehogy nyomorit meg. Igazabol egy ostoba nagykepu kis p1csa ,akinek abbol van "ismertsege" ,hogy az osszes kepen kint a csocse. Ami egyebkent azert nagy ,mert a csaj sem vekony.
(Nincs bajom a ducibb lanyokkal ,csak szerintem undorito ,ha ugy fotozza magat ,hogy a melle nagynak latszik ,de az valahogy nincs a kepen ,hogy mekkora hasa van es mennyit mutat a merleg)
Tehát van egy videód amid megosztanál anonym, de nem tudod hogy ha lebuksz, akkor mennyire fognak fszrahúzni miatta. Értem.
Ha tévedek, akkor mutasd a linket. Ha interneten talált dolgot osztasz tovább akkor nem követhetsz el semmilyen bűnt, mivel ami itt fenn van, az olyan mintha az utcán lenne. Az sem bűn, ha az utcán odaszólsz a haverodnak, hogy "Nézd már azt a csajt, vagy nézd már azt a csövest" stb. Ami egyszer felkerül, és esetleg jogsértő, csak azt lehet elítélni aki feltöltötte. Aki küld egy linket róla azt nem, mivel nem tudhatja a felvétel, vagy a tartalom hátterét.
Úgy hogy vagy mutasd meg, vagy menj máshova kamuzgatni a gyerekes bosszúddal.
# 9
értem, tehát akinek köze lehet a videóhoz, tehát nagyobb eséllyel buktathat le, mert már kapcsolatba lépett veled is, és a lányt is ismeri annak elküldöd, de anonym, ismeretlen embereknek nem mersz megmutatni egy neten talált videót :D
Apukám te zseniális vagy :D Számolj utána a dolgoknak, mert így pont azt csinálod ami nem biztos, hogy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!