Jogilag megtehetem?
"Futárszolgálat hozza számomra ingyen úgyhogy csak a készüléket kéne fizetnem"
Akkor ingyen ha telefont veszel.
Amúgy a költségeket te állod.
A visszaküldést is.
Igen, de akkor sem mondhatod meg szerintem a futárnak, hogy akkor bocs de vidd vissza. nekik semmi közük a céghez. Csak akkor van felelősségük, ha hibásan érkezett meg a csomag.
Szólni kell az Extreme Digitalnak, hogy küldjenek futárt, vagy fel kell adnod postán.
első vagyok. valóban:
szóval az átvételtől számít, és a megadott elérhetőségeken kell őket zaklatni :D
nem vagyok köteles átvenni mert nem kaptam visszajelzést a rendelésről:) akit érdekel:
"A kereskedő köteles a fogyasztó megrendelését haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül elektronikusan visszaigazolni, ami a gyakorlatban egy automatikus válasz e-maillel történik, amely a megrendelés feltételeit (termék neve, ár, szállítási feltételek stb.) erősíti meg. Ha a visszaigazolás 48 órán belül nem történik meg, a fogyasztót nem köti megrendelése és nem köteles a leszállított termék átvételére."
megnéztem a honlapjukat, ott mindenre választ kaphatsz..
legrosszabb esetben bebalagsz egy boltjukba, és ott reklamálsz..
de ha megnézed az árukövetőt, abból is láthatod, merre jár a telód..vagy el sem küldték...
szerintem
nem vagy köteles kifizetni..
mi van akkor, ha nyomós okból nincs otthon senki, vagy egyéb okból nem vagy fellelhető..?akkor?visszaviszik.
a nagymama, vagy a szomszéd ne vegye át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!