Ezt megtehetem? (Jogilag)
Van egy lany ,borzaszto sokszor kicseszett velem es alapbol is nagyon irritalo szemelyiseg. Na most errol a lanyrol kerult fel az internetre egy erotikus video (eppen cumizik). En megtehetem ,hogy ezt az erotikus videot megosztom? Esetleg olyan helyeken ,ahol az ismerose/szulei is lathatjak? Ugyebar a feltolto nem en vagyok ,ahogy a keszito sem ,tehat bajom nem lehet belole ,ugye? A video nyilvanos ,barki szamara hozzaferheto.
Illetve ha a lanynak elkuldom ezt a videot (nemtudja ,hogy fentvan neten) Snapchaten (a Snap neve szinten nyilvanos,barki lathatja) akkor az zaklatasnak szamit?
Itt senkinek nem kuldom el sem a lany nevet sem pedig a videot ,szoval felesleges ezzel kapcsolatban irogatni.
A lany tenyleg sok bosszusagot okozott nekem ,szoval szerintem megerdemli.
A dolog jogi oldala erdekel. Nem tilthatom meg ,hogy leirjatok a szemelyes velemenyeteket rolam,de az ilyen valaszokat figyelmen kivul fogom hagyni.
Igazabol meg nagyon hazudnom sem kellene ,mert a koraval kapcsolatban nem tudom 100%-ig biztosra ,hogy ugy van ahogy gondolom. Nem is kell azthinniuk,hogy nemismertem ,mivel ha ismertem sem valtoztat semmin. A nyilvanos video ugyanugy nyilvanos video es en a sajat falamon azt osztok meg amit akarok. Ahogy irtam,lehet hogy mar nem is emlekszik ram.
Ha aztmondom,hogy nemtudom a korat arra sehol senki nem fog tudni racafolni. Nekem sose irta le. Egyik oldalan sincs leirva a kora.
A videon a csavok (mert 2 is van) nem latszanak. A csajrol meg nemtudom,hogy akkor hany eves volt
De amugy pontosan milyen eljarast is tudnanak inditani ellenem? Mi lenne (lehetne) a vád?
En se hiszek az ilyenekeben,de csak hogy a kerdesre valaszoljak :
Nem buntethetnek meg. Ha be van kamerazva akkor se tudjak bizonyitani,hogy kozod volt hozza. A kamerak amugy sem adnak vissza hangot ,tehat maximum az latszana ,hogy valami idiota kalimpal osszevissza ,aztan egy masik idiota elesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!