Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ezt megtehetem? (Jogilag)

Ezt megtehetem? (Jogilag)

Figyelt kérdés

Van egy lany ,borzaszto sokszor kicseszett velem es alapbol is nagyon irritalo szemelyiseg. Na most errol a lanyrol kerult fel az internetre egy erotikus video (eppen cumizik). En megtehetem ,hogy ezt az erotikus videot megosztom? Esetleg olyan helyeken ,ahol az ismerose/szulei is lathatjak? Ugyebar a feltolto nem en vagyok ,ahogy a keszito sem ,tehat bajom nem lehet belole ,ugye? A video nyilvanos ,barki szamara hozzaferheto.

Illetve ha a lanynak elkuldom ezt a videot (nemtudja ,hogy fentvan neten) Snapchaten (a Snap neve szinten nyilvanos,barki lathatja) akkor az zaklatasnak szamit?

Itt senkinek nem kuldom el sem a lany nevet sem pedig a videot ,szoval felesleges ezzel kapcsolatban irogatni.

A lany tenyleg sok bosszusagot okozott nekem ,szoval szerintem megerdemli.

A dolog jogi oldala erdekel. Nem tilthatom meg ,hogy leirjatok a szemelyes velemenyeteket rolam,de az ilyen valaszokat figyelmen kivul fogom hagyni.

2018. szept. 6. 02:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Igazabol meg nagyon hazudnom sem kellene ,mert a koraval kapcsolatban nem tudom 100%-ig biztosra ,hogy ugy van ahogy gondolom. Nem is kell azthinniuk,hogy nemismertem ,mivel ha ismertem sem valtoztat semmin. A nyilvanos video ugyanugy nyilvanos video es en a sajat falamon azt osztok meg amit akarok. Ahogy irtam,lehet hogy mar nem is emlekszik ram.

Ha aztmondom,hogy nemtudom a korat arra sehol senki nem fog tudni racafolni. Nekem sose irta le. Egyik oldalan sincs leirva a kora.

A videon a csavok (mert 2 is van) nem latszanak. A csajrol meg nemtudom,hogy akkor hany eves volt

De amugy pontosan milyen eljarast is tudnanak inditani ellenem? Mi lenne (lehetne) a vád?

2018. szept. 7. 01:41
 22/23 kretens ***** válasza:
Velem is kicsesztek már egy szórakozóhelyen többször is de nem tudták hogy kivel állnak szemben és mit tudok.Nos ezen a szórakozóhelyen ahová leültem volt egy asztal a fal mellett a falon meg egy tükör.Az asztalon volt egy gyertya is amolyan hangulatvilágitásnak.Na gondoltam most itt a bosszú ideje.Ez a hely egy éjszakai bár is egyben.Még éjfél elött meggyujtottam a gyertyát majd pont éjfélkor a tükörképét nézve megkezdtem magamban a kántálást.Akire haragudtam arra irányitottam az álltalam megidézett entitást.Be is vált mert a célszemély elesett megbotlott és jól beütötte a könyökét de különösebb baja nem történt.Én csak annyit kérdeznék hogy ha ezt rögziti egy kamera mert legtöbb ilyen hely be van kamerázva tehát felveszi amit csinálok és valakit meg sulyos baleset ér mindenféle fizikai kontaktus nélkül akkor engem ezért megbüntethetnek?Ezt csak azért kérdezem mert olyat nem találtam a büntető törvénykönyben hogy például paranormális büncselekmény.Most sokan hülyének nézhetnek de ez egy létező dolog amit nem lehet büntetni mert mi is lenne a vád?
2018. szept. 7. 08:12
 23/23 A kérdező kommentje:

En se hiszek az ilyenekeben,de csak hogy a kerdesre valaszoljak :

Nem buntethetnek meg. Ha be van kamerazva akkor se tudjak bizonyitani,hogy kozod volt hozza. A kamerak amugy sem adnak vissza hangot ,tehat maximum az latszana ,hogy valami idiota kalimpal osszevissza ,aztan egy masik idiota elesik.

2018. szept. 7. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!