Valaki tud mondani egy jó viccet?
18:36
Az utolsó vicced elég jó volt. Nem 10 pontos, de ér vagy 8 pontot. A többivel az volt a baj, hogy unalmasak voltak, már vagy egymilliószor hallottam őket. Mindesetre köszönöm az elküldött vicceket. Nemsokára közlöm a nyeremények elérhetési címét. Gratulálok a nyertesnek.
A magyar, az orosz és a román kutya beszélget.
Mondja a magyar:
- Én mindig kapok csontot, ha hűséges vagyok!
Erre az orosz:
- Mi az a hűség?
Erre a román:
- Mi az a csont?
A nyolcvanas évek közepén egy korszakalkotó műtétre kerül sor. Egy néger férfi baleset során elvesztett jobb középső ujja helyére egy fehér embertől származó ujjat varrnak fel. Egy idős sebész érdeklődéssel követi a műtéttel kapcsolatos cikkeket és interjúkat. Egy napon a buszon utazva felfigyel egy fogódzkodó fekete kézre fehér középső ujjal. Izgatottan szólítja meg a kéz tulajdonosát:
- Uram, nem is tudja mennyire örulök, hogy talákozhatom önnel. Szóval ön az a híres páciens. Mondjon valamit magáról! Hogy van? Hogy érzi magát így néhány évvel a műtét után? A kérdezett férfi morcosan reagál:
- Nézze, én egy egyszerű kéményseprő vagyok, épp a barátnőmtől jövök, és nem tudom, hogy maga mi a szart akar tőlem
Hogy lehet észrevenni a kezdõ tüzoltót?
Elég könnyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!