Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Valaki tud mondani egy jó viccet?

Valaki tud mondani egy jó viccet?

Figyelt kérdés
Mondj egy jó viccet, és én pontozom azt. Aki eléri a 10 pontot, az jutalmat kap. Sok sikert.
2010. jún. 19. 14:01
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
100%

Idős házaspár a barátaiknál vacsorázik. Végeznek az étkezéssel, a két hölgy kimegy a konyhába mosogatni. A férjek beszélgetni kezdenek:

- Múltkor voltunk egy remek étteremben, nagyon jól főznek, melegen ajánlom Nektek is! - kezdi a vendég.

- Mi a neve? - így a házigazda.

Hosszas gondolkodás után megszólal a vendég:

- Hogy is hívják azt a virágot, amit az ember a szeretteinek ad, vörös és tüskéi vannak?

- Rózsa! - szól a válasz.

- Ja, igen! - és a konyha felé fordul - Rózsikám, hogy hívják azt az éttermet, ahol a múlt héten vacsoráztunk?

2010. jún. 19. 19:26
 12/64 A kérdező kommentje:

Értékelés:

14:04 10/3

14:14 10/4

14:44 10/6

14:46 10/4

14:48 10/6

14:55 10/8

14:56 10/3

14:57 10/4

14:59 10/3

17:39 10/6

19:26 10/5

Köszönöm az eddigi vicceket. A nyertes viccre még mindig várok. Akinek sikerül elküldenie, az nyereményt kap.

2010. jún. 20. 08:36
 13/64 anonim ***** válasza:
83%

Börtönbüntetésre ítélik Gazsit. Pár hónap után megkérdezi tőle a börtönőr:

- Mondja, magát hogy-hogy nem látogatja senki? Talán nincsenek rokonai?

- Dehogy nincsenek! Csak ők is mind idebent vannak.

2010. jún. 20. 13:09
 14/64 anonim ***** válasza:
94%

Az elefánt és a kisegér együtt utazik a vonaton. Az elefántnak van jegye, a kisegérnek nincs. Az elefánt látja, hogy jön a kalauz, ezért gyorsan bedugja a kisegeret a mellénye zsebébe. Azt mondja a kalauz:

- Te elefánt! Én tudom, hogy a kisegér a legjobb barátod, és ti mindenhová együtt jártok, nincs itt ő véletlenül?

- Sajnos most nem tudott jönni. - mondja az elefánt, és egy hatalmasat csap a mellénye zsebére - De a fényképe az itt van...

2010. jún. 20. 13:12
 15/64 anonim ***** válasza:
84%

A gyerekeket arról kérdi a tanárnő, mivel foglalkozik a papájuk.

- Az én apám ügyvéd! - mondja az első kisgyerek.

- Az én apám orvos, embereket gyógyít! - mondja a második.

- Az én apám meghalt - mondja Pistike.

- Ezt sajnálattal hallom - mondja a tanárnő. - És mit csinált, mielőtt meghalt volna?

- Először elvörösödött, aztán elkékült, majd összesett a szőnyegen...

2010. jún. 20. 13:15
 16/64 anonim ***** válasza:
64%

Az amerikai, a francia, a magyar és a cigány állnak az Eiffel-torony kilátóján.

Hirtelen az amerikai előkap egy köteg dollárt és elkezdi ledobálni a mélybe, miközben ezt kiabálja:

- Nekünk ebből otthon rengeteg van!

Ezt látva a francia előkap néhány üveg pezsgőt, és elkezdi a mélybe önteni, miközben azt kiabálja:

- Nekünk ebből itthon rengeteg van!

Látva ezt, a cigány aggodalmas arccal fordul a magyar felé:

- Te, tesókám, eszedbe ne jusson valami hülyeség...

2010. jún. 20. 13:16
 17/64 anonim ***** válasza:
46%
Bocs, h egymás után küldözgetem a vicceket, csak unatkozom... :S
2010. jún. 20. 13:17
 18/64 anonim ***** válasza:
100%

Az elmegyógyintézetben az ápoltak állapotát mérik fel az orvosok. Egyikük felrajzol egy ajtót a falra, és megkéri a pácienseket, hogy menjenek ki rajta.

Egy kivételével az összes beteg nekilódul, és egymást taszigálva próbálják kinyitni a rajzolt ajtót.

- Maga meg miért nem csatlakozik a többiekhez? - kérdi az orvos a renitens ápoltat.

- Miért csatlakoznék a sok bolondhoz? - kérdi a páciens. - Annyira hülyék, hogy nem tudják, nálam van a kulcs!

2010. jún. 20. 13:21
 19/64 anonim ***** válasza:
100%

A kisváros főterének közepén amatőr csillagász távcsővel tanulmányozza az égboltot.

Egy részeg ember megáll mellette, és csak nézi. Egyszer csak egy hullócsillag leszalad az égről.

– Ejha! – kiált fel a részeg. – Ezt aztán piszkosul eltaláltad, haver!

2010. jún. 20. 13:23
 20/64 anonim ***** válasza:
100%

Matematikusok és fizikusok utaznak a vonaton.

Egyszer csak jön a kalauz. A fizikusok csak egy jegyet vettek, így mind bemennek a WC-be. A kalauz látva hogy a WC foglalt bekopogtat, és a kulcslyukon kicsúszik egy jegy...

A matematikusoknak ez nagyon tetszik, így következő alkalommal egy jegyet vesznek, a fizikusok egyet sem. A matematikusok jó előre mind bemennek a WC-be. Az egyik fizikus feláll és bekopogtat. A klucslyukon kicsúszik egy jegy....

2010. jún. 20. 13:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!