Hol találom a neten azt a tesztet, amiből kiderül, hogy milyen fajta kenyér vagyok?
Figyelt kérdés
Meg tetszett az a mém, amikor ül az öreg faszi és szövegmezőben az van írva, hogy "Amikor a barátaid a karrierjükről beszélnek te meg most töltöttél ki egy tesztet, hogy milyen fajta kenyér vagy."
No, hát én ezt a tesztet keresem, van ilyen? :D
Kíváncsi vagyok, hogy milyen fajta kenyét vagyok. :D
2018. jún. 18. 21:49
1/9 anonim válasza:
nincs ilyen teszt, ezt csak peldanak hoztak fel, gondolom nem sejtettek,hogy lesz , aki komolyan veszi. valamikor az osidokben voltak a facebookon ilyen hasonloan ertelmes temaju tesztek, de szerintem azok mar nem leteznek, bar nem tudom, mert evek ota nincs facebookom.
2/9 anonim válasza:
A magvas gondolataid miatt szezámmagos, de lehet, hogy korpás és megesznek a disznók, ha közéjük keveredtél.
Ha szellentettél a kérdés kiírásakor, akkor szelletelt, de ha züllött az életviteled, akkor kenyérnek is csak rossz fajta lehetsz.
Különben mit macerálsz, tudja a pék, mi sült ki a sütnivalódból !?
3/9 anonim válasza:
Ha túlsúlyos vagy, akkor zsíros...
5/9 anonim válasza:
Keress rá angolul biztos találsz!
Which type of bread are you?
vagy valahogy így
6/9 Nikiegyérdeklődő válasza:
Nem ismerlek, de ez alapján már most kedvellek xD
8/9 anonim válasza:
Ezen a linken bárki kitöltheti: [link]
Vagy bitly-n milyenkenyervagy
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!