Lecsaptam egy legyet, most mitévő legyek?
Az elején még azt hittem, hogy vannak itt normális emberek és tényleg segítetek. De rá kellett ébredjek, hogy másra nem vagytok képesek csak a negatívitásra, meg mások szidására a semmiért (tisztelet a kivételnek). Én tényleg bajban voltam és úgy éreztem lelki támaszra van szükségem, ehhez képest nem történt más, csak még mélyebbre próbáltatok lökni...
Megmutattam a szüleimnek, azt mondták, hogy ne foglalkozzak veletek mert igazam van és jó úton járok, még akkor is, ha esetleg természetemből fakadóan kicsit túlreagálom a dolgokat.
Azért köszönöm a normálisan válaszolóknak!
Kérdező, én vegan vagyok, ergo direkt módon nem okozok kárt egy állatfajnak sem. Rovarokat sem szoktam lecsapni.
Ha eltekintek a kérdéskiírás dátumától, akkor talán elhinném ha:
- nem a humor kategóriába írtad volna ki a kérdést
- nem használnál ilyen látványosan veganokat kifigurázó közhelyeket a kérdésben.
Jelentgetni meg felesleges, mert egyrészt ez a "humor" kategória, másrészt az adminok nem igazán serénykednek, ha moderációról van szó. Egy csomó múltbéli mocskolódást is meghagytak.
Áldd érte Istent Buddhát az életet vagy amiben hiszel, hogy Magyarországon élsz, mert ha Afrikába születtél volna és rádszállna egy szúnyog ami esélyes, hogy maláriavírust hordoz, olyan gyorsan csapnád le, amilyen gyorsan csak tudnád, hogy ne legyen ideje megszúrni. Így a legnagyobb lelki gondod nem az lenne, hogy megöltél egy legyet, hanem hogy maradj életben normális orvosi ellátás, és tiszta víz nélkül.
(És valószínűleg örülnél, ha lenne mit enni, mind1 hogy az növényi vagy állati eredetű)
Nem a humorba írtam ki, csak átrakták. Ha visszaolvastad volna a kommenteket tudnád.
A dátummal meg nem értem mi a baj.
Valószínűleg, ha Afrikában élnék nem lenne ilyen problémám... de nem ott élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!