Lecsaptam egy legyet, most mitévő legyek?
jobban tartanék tőle, hogy a következő életedben lesz az anyukád
lesz nemulass!
Nézd... meg nem menthetted volna, legalábbis hétköznapi eszközökkel biztos, hogy nem.
Elhiszem, hogy megviseltek a dolgok, de a természet nem csak egymás tiszteletéről, és segítéséről szól. Ha minden élőlényt életben hagynának, elég durván felborulna az ökoszisztéma. Ráadásul a legyek nem túl pozitív szereplők az élővilág színpadán, és nem csak azért, mert idegesítőek, hanem mert ezernyi betegséget is terjesztenek. Természetesen rájuk is szükség van bizonyos helyeken (rothadó tetemek lebontásakor), de ennyire azért nem kéne, hogy egy légy elvesztése így megviseljen. Amúgy is: azzal a pár idegsejtjükkel emberi értelemben vett tudatuk nem sokkal komolyabb, mint egy növényé, életük mindössze pár hónap, és eleve a természet úgy hozta létre a legyet, hogy ne legyen gond, ha jelentős részük elpusztul. Elég valószínű, hogy amúgy is valamilyen állat - pók, madár - eleségévé vált volna. Sajnos a természet sokszor kegyetlen.
Ami meg a lélekvándorlást illeti: tudtommal nem lehetett semmiképp az anyukád, és nem csak azért, mert úgy tudom, ahhoz az előző életében elég rossznak kellett lenni, hogy rovarként szülessen újjá, anyukádról meg előző életében sem feltételezek ilyet ;-) -, de úgy tudom, időben folytatólagosak az előző életek. Tehát nem élhet valakivel egyidőben egy "előző élete" is.
most elolvastam, és nekem is ezen fog járni az agyam, és nem tudok majd aludni :(
Szégyeld magad, egy rossz ember vagy, de nefélj, visszakapod a karmától!!!
Az ilyen embereket élve kéne elégetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!