Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lecsaptam egy legyet, most...

Lecsaptam egy legyet, most mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Most, hogy tavaszodik, és már megjelentek az első legyek, a minap rám szállt egy, és én reflexből lecsaptam véletlenül. Szegény nem halt meg teljesen, hanem még kis ideid vergődött a földön, és láttam, hogy nagyon szenved, ezért hosszas habozás után úgy döntöttem a szüleimmel, hogy megadom neki a kegyelemdöfést. Ezelőtt még sohasem öltem meg senkit és semmit, és azóta is azon jár az agyam, hogy lehet még megmenthettem volna, de én ahelyett, hogy helyrehoztam volna amit elrontottam megöltem. Szerintetek még megmenthettem volna? Nagyon furdal a lelkiismeretem, nem is tudok aludni. Kioltottam egy ártatlan életet, pedig ő nem szeretett volna ártani, csak rám szállt. Én, és a szüleim is vegánok, és budhista szellemiségűek vagyunk, és kiskoromtól így neveltek, ezért nagyon megviseltek a történtek. Ti mit tennétek a helyemben, mikor furdal a lelkiismeretetek? Azóta is az a kis szegény állat jár a fejemben, ahogyan a földön szenvedett, én pedig egyszerűen csak összenyomtam, kioltva ezzel az életét. Ki tudja, lehet előző életében az anyukám volt.

2018. ápr. 1. 01:36
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:

Te gyilkos fajzat, mit tettél?!

Talán még nem késő, sürgősen kezd el az újraélesztést, ha kell transzfúzió, rám számíthatsz, bár nem túl sok vérem maradt, mert a múltkoriban néhány tízezer szúnyogcsemete életben maradását kellett garantálnom és még nem épültem fel teljesen, de az ártatlanokért mindent.

Ha feltétlenül szükség van még vérre, akkor kapom a konyhakést és szerzek neked , mert a szomszéd egy barbár állat, a múltkor igen ingerülten hessegetett egy ártatlan méhecskét, tanúja voltam a borzalmas jelenetnek, alig sikerül elröppennie a picikének.

Imát is kell mondanod, vagy legalább is fohászt, ezt javaslom:

- Drága édes kicsi légy

teljes szívemből

kívánom, hogy újra

egészséges légy. -

Ha szerencséd van, csupán tízezer évig fogsz vezekelni a pokolban, annak minden szörnyű kínját kiállva.

2018. ápr. 1. 09:23
 12/46 anonim ***** válasza:

A légy a két szárny sorrendjébe tartozó rovarok hagyományos, mindennapi neve. A legyek nem tudósok csoportját alkotják tudományos értelemben, mint például a közönséges kecskék, szúnyogok, polipok, farkasok és csirkék. A madárfajok többsége a rövidkarú kétszárnyú alagrendben van. A fly nevét gyakran használják rövidebb névként egyetlen fajnak, a legelterjedtebb hazai repülésnek (Musca domestica).

A legyek rendkívül gyakori állatok. Sokan sok betegséget terjesztenek. A takarmány étrend változatos: vannak vérszívók, nektarinok, rovarok, de gyakran használt bomlástermékek. Ebben az értelemben különösen fontosak a "természet tisztítására". Ők is kulcsszerepet játszanak az élelmiszerláncban.

2018. ápr. 1. 09:34
 13/46 anonim ***** válasza:
Most még önként feladhatod magad a rendőrségen, te gyilkos!
2018. ápr. 1. 09:45
 14/46 anonim ***** válasza:
Tisztában vagy azzal, hogy az étel, amit nap mint nap eszel, hány és hány rovar életébe került ? Milliók pusztulnak el a rovarirtóktól csak azért, hogy neked legyen egy szép almád.
2018. ápr. 1. 10:05
 15/46 A kérdező kommentje:

Azt hiszem nem eszek több almát. :(

Egyébként ez nem vicces, hiába próbálnak sokan azt csinálni belőle. Ez egy élet volt... Nagy nehezen sikerült tegnap elaludnom, de korán felkeltem, és azóta is ezen jár az agyam. Szerintetek ezért tényleg megbűnhődök az életben, vagy azután?

2018. ápr. 1. 11:14
 16/46 anonim ***** válasza:
100%
Most már mindegy, legalább add meg neki a végtisztességet. Legyen neki könnyű a föld!
2018. ápr. 1. 12:37
 17/46 anonim ***** válasza:
Tényleg temessétek el!
2018. ápr. 1. 12:48
 18/46 anonim ***** válasza:

Hiába nem eszel almát, attól még egy rakás rovar elpusztult.

Ilyen alapon semmit sem ehetsz, mert nincs a földön olyan élelmiszer aminek a létrejöttéhez nem pusztul el állat.

2018. ápr. 1. 13:09
 19/46 A kérdező kommentje:
Már megadtuk neki a végtisztességet. Elhamvasztottuk, és a hamvait szélnek eresztettük, hogy szabadon szállhasson tovább, ahogyan életében is. Ezt egy erdőben csináltuk, és ott volt az egész család, ráadásul Húsvét napján. :) Már egy kicsit jobb, de azt hiszem ezentúl, csak bio dolgokat eszek, mert azokat nem vegyszerezik, így nem kell rovaroknak, és más állatoknak sem meghalniuk. Egyébként pedig nagy butaságot mondott az egyik válaszadó, mert igenis, kevesebb állat pusztulna el, ha mindenki így élne.
2018. ápr. 1. 15:03
 20/46 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el. Átrakták a kérdésemet a humor kategóriába, mintha ez csak egy vicc lenne. Ez nem lehet igaz! Hogyan lehet valaki ennyire érzéketlen!? >( Nem csak én, hanem még sok más ember is hasonlóan él, és igenis szívén viseli a legyek, és más állatok sorsát.
2018. ápr. 1. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!