Lecsaptam egy legyet, most mitévő legyek?
Te gyilkos fajzat, mit tettél?!
Talán még nem késő, sürgősen kezd el az újraélesztést, ha kell transzfúzió, rám számíthatsz, bár nem túl sok vérem maradt, mert a múltkoriban néhány tízezer szúnyogcsemete életben maradását kellett garantálnom és még nem épültem fel teljesen, de az ártatlanokért mindent.
Ha feltétlenül szükség van még vérre, akkor kapom a konyhakést és szerzek neked , mert a szomszéd egy barbár állat, a múltkor igen ingerülten hessegetett egy ártatlan méhecskét, tanúja voltam a borzalmas jelenetnek, alig sikerül elröppennie a picikének.
Imát is kell mondanod, vagy legalább is fohászt, ezt javaslom:
- Drága édes kicsi légy
teljes szívemből
kívánom, hogy újra
egészséges légy. -
Ha szerencséd van, csupán tízezer évig fogsz vezekelni a pokolban, annak minden szörnyű kínját kiállva.
A légy a két szárny sorrendjébe tartozó rovarok hagyományos, mindennapi neve. A legyek nem tudósok csoportját alkotják tudományos értelemben, mint például a közönséges kecskék, szúnyogok, polipok, farkasok és csirkék. A madárfajok többsége a rövidkarú kétszárnyú alagrendben van. A fly nevét gyakran használják rövidebb névként egyetlen fajnak, a legelterjedtebb hazai repülésnek (Musca domestica).
A legyek rendkívül gyakori állatok. Sokan sok betegséget terjesztenek. A takarmány étrend változatos: vannak vérszívók, nektarinok, rovarok, de gyakran használt bomlástermékek. Ebben az értelemben különösen fontosak a "természet tisztítására". Ők is kulcsszerepet játszanak az élelmiszerláncban.
Azt hiszem nem eszek több almát. :(
Egyébként ez nem vicces, hiába próbálnak sokan azt csinálni belőle. Ez egy élet volt... Nagy nehezen sikerült tegnap elaludnom, de korán felkeltem, és azóta is ezen jár az agyam. Szerintetek ezért tényleg megbűnhődök az életben, vagy azután?
Hiába nem eszel almát, attól még egy rakás rovar elpusztult.
Ilyen alapon semmit sem ehetsz, mert nincs a földön olyan élelmiszer aminek a létrejöttéhez nem pusztul el állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!