Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Lecsaptam egy legyet, most...

Lecsaptam egy legyet, most mitévő legyek?

Figyelt kérdés
Most, hogy tavaszodik, és már megjelentek az első legyek, a minap rám szállt egy, és én reflexből lecsaptam véletlenül. Szegény nem halt meg teljesen, hanem még kis ideid vergődött a földön, és láttam, hogy nagyon szenved, ezért hosszas habozás után úgy döntöttem a szüleimmel, hogy megadom neki a kegyelemdöfést. Ezelőtt még sohasem öltem meg senkit és semmit, és azóta is azon jár az agyam, hogy lehet még megmenthettem volna, de én ahelyett, hogy helyrehoztam volna amit elrontottam megöltem. Szerintetek még megmenthettem volna? Nagyon furdal a lelkiismeretem, nem is tudok aludni. Kioltottam egy ártatlan életet, pedig ő nem szeretett volna ártani, csak rám szállt. Én, és a szüleim is vegánok, és budhista szellemiségűek vagyunk, és kiskoromtól így neveltek, ezért nagyon megviseltek a történtek. Ti mit tennétek a helyemben, mikor furdal a lelkiismeretetek? Azóta is az a kis szegény állat jár a fejemben, ahogyan a földön szenvedett, én pedig egyszerűen csak összenyomtam, kioltva ezzel az életét. Ki tudja, lehet előző életében az anyukám volt.

2018. ápr. 1. 01:36
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:

Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!

Már megint. Megöltem egy pókot. Ráléptem és szörnyethalt szegény, teljesen kilapult. :( Ott üldögélt a padlón, én meg ormótlanul rátapostam, és így is csak utólag vettem észre. Eddig a 15 év alatt (mivel 15 éves vagyok) nem volt semmi, és ilyen kis idő alatt máris kettő. Ezt nem fogom tudni feldolgozni, ez túl sok egyszerre. Teljes pánikban vagyok, még a szüleimnek sem szóltam, nem is tudom mit szólnának...

Most mit csináljak? Nem tudom fogok-e tudni tovább élni ilyen bűntudattal.

Pont most mire kezdtem megbékélni a léggyel, jön egy pók. Hogy lehetek ilyen figyelmetlen!? Teljesen kivagyok, szerintem nem fogok tudni holnap iskolába menni. Szerintetek szóljak a szüleimnek, vagy azzal csak rontanék a helyzeten. Már nem is merek kilépni az utcára, itt sírok, és rá sem merek nézni szegényre a szoba sarkában.

Mit csináljak?????

2018. ápr. 3. 18:27
 32/46 anonim ***** válasza:
Kérdező te a marson laksz ? Ahol volt egy légy meg egy pók és kinyirtad az utolsót? Vagy Nóé bárkáján vagy véget vetettél e két fajnak ? Valami orvosi kezelésre el kellene vinni mert a fejedben valami nincs rendben, motorozás közben annyi legyet bogarat kinyirok melyek rátapadnak a motorra meg a bukóra, hogy tömeggyilkosnak titulálhatnának. De a szüleid is autovezetes közben meg a tömegközlekedés sem kivétel. Nyugodj le mert ilyen idétlen gyerekem lenne kétazer fejbevágnám kiakad egy légy meg egy pók haláltól. Nyugodj már le a pcsába mert ezt még olvasni is rossz
2018. ápr. 3. 18:37
 33/46 A kérdező kommentje:
Látszik is milyen agresszív vagy. Az csak hab a tortán, hogy gyereket is vernél/versz (nem tudom). Azt tudod remélem, hogy az ilyesmi bűncselekmény. Nem mondom, hogy ilyent tettél, csak annyit, hogy leírtad, hogy megtennéd. Lehet ez is megér egy vizitet. :/
2018. ápr. 3. 19:02
 34/46 anonim válasza:
Ez már durván beteges. Oké legyél vega, oké élj buddhista tanok szerint, szeresd és óvd a környezeted, az állatokat és szándékosan ne kínozz/árts semminek ha ennyire lelkiismeretes vagy. De ez már súlyos pszichológiai probléma. Mi lenne veled ha pár év mulva kitörne egy komolyabb háború, és csak úgy maradhatnák életben ha ölnöd kell hozzá? Inkább éhenhalnál? (És ne gyere azzal, hogy gyűjtögetnél bogyókat mert egy felégetett országban az nem igazán opció) csak mert ilyen mentalitással már az emberi faj is kipusztult volna réges rég, ha az komoly lelki sérülést okozna mindenkinek, hogy eltapos egy rovart. (Ami amúgy tekintve hogy mennyire leromboltuk a bolygót az utóbbi kb 200 évben nem is biztos, hogy akkora baj lenne....) szerintem keress fel egy orvost. És nem azért mert azt mondom, hogy idióta vagy, hanem mert szerintem szükséged lenne egy jó pszichológusra.
2018. ápr. 3. 19:42
 35/46 anonim ***** válasza:
Most szándékosan válaszoltok neki, vagy tényleg nem tűnik fel, hogy a kérdés kamu? :D
2018. ápr. 3. 20:47
 36/46 anonim ***** válasza:

Ne már, ez a vicc kategória.

A pókhoz meg annyit, hogy most jóvátettél valamit a legyek szempontjából, hiszen a pók hírhedt légyölő.

Ezzel sokat javítottál a számládon.

Ha a pók elleni bűntényed súlyát is csökkenteni szeretnéd, nincs mese, ölj meg valamit a pókok ellenségei közül és majd így folytathatod a sort, egyszer majd csak egálba kerülsz.

:)

2018. ápr. 3. 21:52
 37/46 anonim ***** válasza:
Jelentsétek már többem ezt a kérdést, hogy töröljék 'ez már fáj' kategóriába kellene tenni
2018. ápr. 3. 22:17
 38/46 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés komoly, és nem kamu. Nem tudom minek kell jelentgetni, miért fáj bárkinek is, hogy van aki így gondolkodik. Ha nem tetszik nem muszáj elolvasni, sem válaszolni, senki nem kényszerít rá (remélem). Ha meg egyenesen fájdalmat okoz, akkor meg, (hacsak nem vagy mazoista) akkor meg kifejezetten hanyagoljad az olvasgatását, és akkor nem fog "fájni". Ennyire egyszerű, ahelyett, hogy jelented, egyszerűen kixeled.
2018. ápr. 3. 23:34
 39/46 A kérdező kommentje:
Ja, és Dilibogyo1111-nek üzenném, hogy ne írogasson privátban, hanem ha valami nem tetszik írja ide, és válaszolok (ha érdemes, és ér annyit).
2018. ápr. 3. 23:36
 40/46 anonim ***** válasza:
A kérdező tényleg ennyire hülye vagy fogja valaki a kezét?
2018. ápr. 4. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!