Lecsaptam egy legyet, most mitévő legyek?
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!
Már megint. Megöltem egy pókot. Ráléptem és szörnyethalt szegény, teljesen kilapult. :( Ott üldögélt a padlón, én meg ormótlanul rátapostam, és így is csak utólag vettem észre. Eddig a 15 év alatt (mivel 15 éves vagyok) nem volt semmi, és ilyen kis idő alatt máris kettő. Ezt nem fogom tudni feldolgozni, ez túl sok egyszerre. Teljes pánikban vagyok, még a szüleimnek sem szóltam, nem is tudom mit szólnának...
Most mit csináljak? Nem tudom fogok-e tudni tovább élni ilyen bűntudattal.
Pont most mire kezdtem megbékélni a léggyel, jön egy pók. Hogy lehetek ilyen figyelmetlen!? Teljesen kivagyok, szerintem nem fogok tudni holnap iskolába menni. Szerintetek szóljak a szüleimnek, vagy azzal csak rontanék a helyzeten. Már nem is merek kilépni az utcára, itt sírok, és rá sem merek nézni szegényre a szoba sarkában.
Mit csináljak?????
Ne már, ez a vicc kategória.
A pókhoz meg annyit, hogy most jóvátettél valamit a legyek szempontjából, hiszen a pók hírhedt légyölő.
Ezzel sokat javítottál a számládon.
Ha a pók elleni bűntényed súlyát is csökkenteni szeretnéd, nincs mese, ölj meg valamit a pókok ellenségei közül és majd így folytathatod a sort, egyszer majd csak egálba kerülsz.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!