Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki látta, amikor ma, a 7-es...

Ki látta, amikor ma, a 7-es busz elhajtva egy lámpánál várakozó autó mellet, telibe fröccsentette azt, egy nagy sáros pocsolyával?

Figyelt kérdés
És a hab a tortán:a kocsinak le volt húzva az ablaka. Olyan jót röhögtem, esküszöm. Szerintem aki benn ült, kb. egy vödörnyi vizes sárt csavart ki magából utána. Muhaha.
2010. jún. 2. 12:41
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Miért nem mentél el sárosan az interjúra, ha annyira fontos volt? Megmondom én: mert tudatalatt, nem is akartad azt a munkát.

Szerintem, pedig, ha a gyerek vesemedence-, mandulagyulladást, vagy szifiliszt, aids-et, rákot kap egy kis ráfröccsent tócsától, akkor ott már előtte is bajok voltak. Gondolom vmi hisztérikás anyja volt, és ez elnyomta az immunrendszerét. LOL

2010. jún. 3. 20:57
 32/37 anonim ***** válasza:
67%
Ez tán a megjegyzésed után csak azt kívánom,hogy te is hasonló dolgokat éljél át,ha ne adj isten munkát keresel,vagy éppen családod lesz...Na akkor osztogasd az észt..Röviden te egy Se**fej vagy...
2010. jún. 4. 01:39
 33/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ha mindenütt normális utak lennének, akkor megint egy gumicsonttal kevesebb lenne.
2010. jún. 4. 15:03
 34/37 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van.
2010. jún. 4. 17:34
 35/37 rozsdamentesacéltörp válasza:
58%
Egyszer élsz, kezedben a kulcs. Most ezen miért nem lehet nevetni? Ez a humor kategória. Nem itt kell panaszkodni...
2010. jún. 4. 18:21
 36/37 A kérdező kommentje:

01:39 A reakciódból árad a rosszindulat és a meg nem értettség. Miért kell rögtön ilyen indulatosan, rosszat kívánni nekem? Miféle reakció ez? Effajta megnyilvánulásod, primitívségedről vall.

A többieknek, akik megértettek engem, örülök, hogy van pár pislákoló fény, ebben a nagy sötétségben.

2010. jún. 4. 22:56
 37/37 anonim ***** válasza:
lol
2023. júl. 22. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!