Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki látta, amikor ma, a 7-es...

Ki látta, amikor ma, a 7-es busz elhajtva egy lámpánál várakozó autó mellet, telibe fröccsentette azt, egy nagy sáros pocsolyával?

Figyelt kérdés
És a hab a tortán:a kocsinak le volt húzva az ablaka. Olyan jót röhögtem, esküszöm. Szerintem aki benn ült, kb. egy vödörnyi vizes sárt csavart ki magából utána. Muhaha.
2010. jún. 2. 12:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
72%
Aki becsületes munkából él, az előre összekoszolta magát, mire út mellé téved :)
2010. jún. 2. 16:04
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, egyedül maradtál haver. Képzeld el, hogy a kocsiba te ülsz és nem kapsz levegőt a sártól. Meg ahogy vennéd levegőt formás barna buborékokat szenvedsz ki ideges légzéseddel. Ruházatod, mintha telibe fosott volna egy elefántcsorda. Talán fontos állófogadásra mentél, vagy simán munkába, vagy nőért. De azon napon elfeljtheted ezeket. Szúrópróba szerű égi szopatás. És bár nagyon is emlékezetes dolog azért önéletrajzba se fér bele nagyon.

Nem hiszem, hogy poénra vennéd.

2010. jún. 2. 16:11
 13/37 anonim ***** válasza:
67%

Nincs egyedül...Én megértem a válaszolókat és részben egyet is értek velük, de furcsa módon a kérdezővel is.

Kedves válaszolók, egész életetekben hányszor történik meg, hogy kora reggel kávétok kortyolása közben egy vödör sár repül csak úgy be az öletekbe? Szerintem nem túl sűrűn, és egész életetekbőlből rászánhattok erre az "élményre" egy napot, pár ruhát. Ennyi szerintem belefér és a kérdező sem azt állítja hogy ez milyen jó..., de ne lássuk már mindenben csak a rosszat! Az anyuka pl felfoghatta volna úgy h egy napot a gyerekével tölthet csak úgy váratlanul még ha a ruhájuk és a napi bére bánja is... Oké a "szándékos fröcskölést" én sem tartom helyesnek, a gyereket én is sajnáltam volna hogy sír, de a gyerek valószínűleg azért ijedt meg mert az anyuka mérges lett... ha az anyuka elkezd röhögni az egészen akk a gyerek is biztos kacagott volna...És akkor ugye már nem is indult olyan rosszul az a nap...:)

17perL

ui:. Lazítsatok már emberek.... Boldogok csak úgy lehettek, ha megpróbáljátok a rosszban is meglátni a jót.Mert ugye rossz és jó együtt jár :)

2010. jún. 2. 16:48
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén szólva mifelénk a gólyák a főgenyók.
2010. jún. 2. 16:57
 15/37 anonim ***** válasza:
Így igaz! Nézzük dolgokat pozitívan! Nevessünk magunkon! Ne stresszeljünk! Fingjunk hangosan nagyot a világra (szívműtét közben)
2010. jún. 2. 16:57
 16/37 anonim ***** válasza:
gólyák.. azám.. Belefatrtnak a gázló lábaikkal a Penny Market mellett a kátyuba és rámfröccsentik a termetes sarat. Na meg ugye korruptak is rendesen.. El kéne altatni őket.
2010. jún. 2. 17:01
 17/37 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam, hogy fingjunk a világra, hanem hogy tanuljunk meg elfogadni a rosszat is. A kettő (szerintem) nem ugyanaz... és egy szívműtét közel sem olyan értékű, mint egy vödör sár a busz kerekei alól.

Egyébként sikeres műtétet és hosszú életet kívánok!

17perL

2010. jún. 2. 17:02
 18/37 anonim ***** válasza:

Én ha elfogadom a rosszat akkor a feszültség elillan így a merev túlfeszült belek is megnyugodnak elernyednek és büszkén minden terhét ledobva távozik belőlem hangos felkurjntással és kísérő hetyke bűzzel a levegő ki a térbe..

feszült a levegő körülötted/em. Akartlnul beszívjuk, görcsöt okoz, ha ezt levetkőzzük jólesően elengedjük magunktól jónagyot fingva fellélegezhetünk

2010. jún. 2. 17:12
 19/37 anonim ***** válasza:
de csak egyszer lesz büdös... azt pedig kibírom levegővétel nélkül(remélem)
2010. jún. 2. 17:16
 20/37 anonim ***** válasza:
még tavaly volt, bnőmmel jöttünk haza felvételi előkészítőről, már sötét volt, vártuk a buszt. egyszer csak egy autó jön 100-zal, persze bele a pocsolyába és naná hogy ránk fröccsen az egész...ott állunk pár másodpercig döbbenten, majd kitör belőlünk a röhögés...xD pedig nem igazán volt vicces de...nem is tudom.:D így is fel lehet fogni:D:D egyébként ha már bkv: velem rendszeresen az történik, hogy futok ezerrel a busz után, mindjárt ott vagyok, már csak egy lépés...és bevágja az ajtót az orrom előtt...:@ szinte látom ahogy röhög a markába...most már nem veszem fel, beintek neki oszt jóvan xD
2010. jún. 2. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!