Ki látta, amikor ma, a 7-es busz elhajtva egy lámpánál várakozó autó mellet, telibe fröccsentette azt, egy nagy sáros pocsolyával?
Szerintem, egyedül maradtál haver. Képzeld el, hogy a kocsiba te ülsz és nem kapsz levegőt a sártól. Meg ahogy vennéd levegőt formás barna buborékokat szenvedsz ki ideges légzéseddel. Ruházatod, mintha telibe fosott volna egy elefántcsorda. Talán fontos állófogadásra mentél, vagy simán munkába, vagy nőért. De azon napon elfeljtheted ezeket. Szúrópróba szerű égi szopatás. És bár nagyon is emlékezetes dolog azért önéletrajzba se fér bele nagyon.
Nem hiszem, hogy poénra vennéd.
Nincs egyedül...Én megértem a válaszolókat és részben egyet is értek velük, de furcsa módon a kérdezővel is.
Kedves válaszolók, egész életetekben hányszor történik meg, hogy kora reggel kávétok kortyolása közben egy vödör sár repül csak úgy be az öletekbe? Szerintem nem túl sűrűn, és egész életetekbőlből rászánhattok erre az "élményre" egy napot, pár ruhát. Ennyi szerintem belefér és a kérdező sem azt állítja hogy ez milyen jó..., de ne lássuk már mindenben csak a rosszat! Az anyuka pl felfoghatta volna úgy h egy napot a gyerekével tölthet csak úgy váratlanul még ha a ruhájuk és a napi bére bánja is... Oké a "szándékos fröcskölést" én sem tartom helyesnek, a gyereket én is sajnáltam volna hogy sír, de a gyerek valószínűleg azért ijedt meg mert az anyuka mérges lett... ha az anyuka elkezd röhögni az egészen akk a gyerek is biztos kacagott volna...És akkor ugye már nem is indult olyan rosszul az a nap...:)
17perL
ui:. Lazítsatok már emberek.... Boldogok csak úgy lehettek, ha megpróbáljátok a rosszban is meglátni a jót.Mert ugye rossz és jó együtt jár :)
Nem azt mondtam, hogy fingjunk a világra, hanem hogy tanuljunk meg elfogadni a rosszat is. A kettő (szerintem) nem ugyanaz... és egy szívműtét közel sem olyan értékű, mint egy vödör sár a busz kerekei alól.
Egyébként sikeres műtétet és hosszú életet kívánok!
17perL
Én ha elfogadom a rosszat akkor a feszültség elillan így a merev túlfeszült belek is megnyugodnak elernyednek és büszkén minden terhét ledobva távozik belőlem hangos felkurjntással és kísérő hetyke bűzzel a levegő ki a térbe..
feszült a levegő körülötted/em. Akartlnul beszívjuk, görcsöt okoz, ha ezt levetkőzzük jólesően elengedjük magunktól jónagyot fingva fellélegezhetünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!