Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ki látta, amikor ma, a 7-es...

Ki látta, amikor ma, a 7-es busz elhajtva egy lámpánál várakozó autó mellet, telibe fröccsentette azt, egy nagy sáros pocsolyával?

Figyelt kérdés
És a hab a tortán:a kocsinak le volt húzva az ablaka. Olyan jót röhögtem, esküszöm. Szerintem aki benn ült, kb. egy vödörnyi vizes sárt csavart ki magából utána. Muhaha.
2010. jún. 2. 12:41
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
46%
Ősz végén jártam így csemetémmel, babakocsival álltunk a zebránál. Autós jött, telibe kapott bennünket a sárlé. Kisfiam ruhája teljesen elázott. Félóra az út onnan hazáig, hidegben, vizesen dideregtünk végig. Még most sincs kedvem nevetni. A másik öröm amikor szaladunk a buszhoz. A sofőr csak az első ajtót nyitja ki, de babakocsival csak a második vagy az utolsó ajtónál lehet fel szállni. Szóval rohanunk, babakocsis ajtó zárva. Rohanunk az elsőhöz szólni, hogy ugyan nyissa ki, de a cél előtt ajtó bezár, busz elindul. Ez is humoros, főleg ha a rendelőintézetbe megy az ember a gyerekkel tüdőröntgenre, nincs-e éppen tüdőgyulladása a jó kis fagyos zuhanytól. Mert alaposan meg és felfáztunk, mindketten. Bánom, hogy nem írtam fel az autó rendszámát. Legalább a gyógyszereket, meg a kórházi baba-mama szobát kifizethette volna helyettünk. Lehet, nem találta volna ő sem viccesnek.
2010. jún. 2. 19:59
 22/37 anonim ***** válasza:
56%

Kénytelen vagyok most már elismerni, hogy vannak ilyen katasztrófaemberek. Valamiért arra tanítják magukat, hogy nem alaptalanok a teljesen értelmetlen félelmeik. És még a csoda is megtörténik, egy-egy igen kellemetlen, számukra meg aztán különösen kellemetlen esemény az aggodalmak méltó megkoronázásaként szajkózza együtt emberünkkel: "Na ugye megmondtam?"

Hálás mentalitás... Mármint tényleg :) Kapod, amit vársz.

2010. jún. 3. 13:12
 23/37 anonim ***** válasza:
Nem értem hol volt itt alaptalan félelem? Soha nem gondoltam, hogy babámmal azért töltünk kórházban néhány hetet,mert néhány autósnak jó buli az, ha telibe nyomja a babakocsit jéghideg koszos lével. Fiatalon, gyerek nélkül még lehet, hogy nevettem is volna, de ismerve a következményeket ma már másképp gondolkodom. Ha gyermekünk tüdőgyulladással és vesemedence gyulladással van kórházban és évekig kellene vele még ellenőrzésre járni, másképpen látjuk ezt a mókát. Nem tartom magunkat katasztrófa embernek. Ám azt látom, hogy az emberi hülyeség határtalan...
2010. jún. 3. 14:57
 24/37 anonim ***** válasza:
56%
Elmondom röviden: akad még (remélem) olyan ember, aki rég nem törődne egy percig se azzal, hogy meddig kellett kórházba járni és miért. Főleg hogy még csak szövődményről sincs szó. Értem?
2010. jún. 3. 15:01
 25/37 anonim ***** válasza:
szerintem, az hogy még évekig kell ellenőrzésre járjon a gyerekkel elég jó emlékeztető....:S
2010. jún. 3. 15:04
 26/37 anonim ***** válasza:
Tényleg, írja, hogy 'ha másnak kellene' :)
2010. jún. 3. 15:14
 27/37 anonim ***** válasza:
Egyébként nemrég olvastam, hogy a legtöbb ember valahol mélyen valódi halálfélelmet érez az alapszemélyiségét érintő szándékos változátatások gondolatától is... Igaz lehet :)
2010. jún. 3. 15:16
 28/37 anonim ***** válasza:
Ugyan bele lehet kötni, hiszen a lényeg, hogy nevethessetek a sáros embereken. Nehogy már el kelljen ismerni, hogy nem minden esetben tréfás nyakig vizesen lófrálni. Akár még baj is lehet belőle. Okulásul írtam le, hogy velünk mit történt, mert reméltem akad aki elgondolkodik majd mielőtt egy gyerkőc életét megkeseríti. Felméri a veszélyt. Nyáron ez nem annyira ütős "játék", de ősz végén már hideg van. A vesemedence gyulladásnak, pedig komoly szövődményei lehetnek. Mi megúsztuk, de még így is évente ellenőrzik UH-val és félévente kell vizeletvizsgálatra járni.
2010. jún. 3. 16:31
 29/37 anonim ***** válasza:
56%
Tegnap benéztem egy lehúzott ablakú terepjáróba, a rohadt nagy műszerfalon a többi ledobált kacat közt egy laptop, hát mi van a képernyőn fullscreenben? A gyakori kérdések. Na jó, nem, de lehetett volna... Szóval nem is értem, miért gondolja bárki azt, hogy akik tócsát csapnak az arcodba, azok ne olvasnának egy nap két szónál többet.....
2010. jún. 3. 17:09
 30/37 anonim ***** válasza:

Amikor 15 éves voltam a barátnőmmel megtapasztaltuk milyen az ha egy autós szándékosan lefröcsköl minket a sáros,olajos pocsolyával..15 évesen egymásra néztünk,és majdnem 1 órán át azon röhögtünk,hogy milyen hülye képet vágtunk..Igaz otthon anyám már nem volt ilyen boldog,hiszen a ruhám totál káros lett..

23 évesen egy reggel életem legjobb állásinterjú napja jött el.Egész héten készültem,hogy tökéletes legyek,hiszen nem minden nap kap az ember külföldi lehetőséget.Egy autós szintén szórakozásból lefröcskölt.Megint totál sáros lettem,és annyira ledöbbentem,hogy elsírtam magam! Hiszen az álmaimat tette tönkre,ugyanis a cég válogat,és ha valaki időre nem jelenik meg az már nem megbízható...Hiába hívtam fel őket egy másik időpont egyeztetésre elmondva az okát is miért nem tudtam megjelenni,de elég hihetetlen történet.Így mást vettek fel..Most lehet azt mondani,hogy lehet hogy engem sem vettek volna fel,DE EZT NEM TUDHATOM,hiszen lehetőségem elúszott akkor a járdánál..

Bizony ilyenkor nem olyan vicces a dolog..Ha az embernek nagy tervei vannak,vagy a két anyuka esetében amikor anyagi kár vagy éppen komoly betegség éri az embert már nem olyan jó nevetni rajta...Egészen más tiniként átélni mint felnőtt emberként.Arról nem is beszélve,hogy az ember soha semmilyen körülmények között nem tartja viccesnek azt,hogy a gyermekét a kórházban látja...

2010. jún. 3. 20:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!