Ki látta, amikor ma, a 7-es busz elhajtva egy lámpánál várakozó autó mellet, telibe fröccsentette azt, egy nagy sáros pocsolyával?
Nem hiszem,hogy az illető később is nevetni fog,mert ez egyáltalán nem vicces.
Én a zebránál álltam a 4 éves fiammal amikor a 45 busz vezetője szándékosan belement a pocsolyába,és tetőtől-talpig sárosak lettünk...Én felírtam a busz számát (le is fotóztam)Mivel sárosan sem az óvodába sem a munkahelyemre nem tudtam menni,így rögtön mentem a Végállomásra ahol megmondták,hol tudok hivatalosan panaszt tenni.
(a fotókat is felhasználták)A vége az lett,hogy a sofőrnek megvonták büntetésből a havi jutalom pótlékot,és írásbeli figyelmeztetést kapott..JA!Azon a napon én voltam a harmadik aki ugyanarra a sofőrre panaszkodott..
Már eltelt 1 év,de még mindig nem röhögök rajta..
ma 13:28 vagyok..
nem vagyok fapofa,de a sofőr hülyesége miatt 1 napi béremet vesztettem el,mivel bemenni már nem tudtam,így nem fizettek ki,Az óvodában 1 napig feleslegesen fizettem az étkezést.Mivel sárosan a fiam nem mehetett,így utólag nem mondhattam,hogy fizessék vissza az ebéd árát..Nem beszélve arról,hogy a ruhákat ami akkor rajtunk volt ki kellett dobni,mert a sáros,olajos foltok nem jöttek ki belőle..Anyagilag elég kárt okozott nekem a sofőr hülyesége. Szóval nem vagyok fapofa..Nem tudom,hogy te lány vagy fiú vagy,de mit szólnál ha éppen a legdrágább ruhádban vagy amiért megdolgoztál,és én poénből leöntenélek olajjal,sárral? (mert ez is hasonló csak éppen busz kerékkel csinálta) nevetsz rajta???
Mellesleg a 4 éves fiam úgy megijedt,hogy szegényke ott sírt vagy fél órát...
Igaza van az anyukának,én is panaszt tettem volna..
Miért kell mások ökörségét,bunkósságát nekem tolerálnom?
Egyáltalán nem vicces sem az ami az anyukával történt sem az ami az autóssal történt.És ha az illető autós éppen tárgyalásra ment?Vagy utazott valahová?Az ő napját már elcseszte..
A kérdező még biztos tanuló,és nem ő dolgozik meg a mindennapi betevőért,különben nem tartaná humorosnak az ilyet.Nem olcsó mulatság egy kocsit kitakarítani ha sár,és olaj tapad rá...
Egyébként én sem vagyok fapofa sőt a barátaim szerint elég jó humorral rendelkezem.De mások bunkóssága engem is idegesít.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!