Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Nem értem ezeket az embereket....

Nem értem ezeket az embereket. Ti mit gondoltok róluk? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem értem hogy egyes emberek miért nem képesek elfogadni hogy új állatfajok is létezhetnek. Például a Figyelő

(the rake)miért ne létezhetne?

Ma megkérdeztem az osztálytársaimat, de senki sem hitt benne. Bezzeg istenben hisznek akire még annyi bizonyíték sincs... És állítják hogy lehetetlen a létezése. Ti mit gondoltok erről?

2016. ápr. 22. 14:09
1 2
 11/14 anonim válasza:
Kétlem ,h lenne feljegyezve sok egymástól független olyan haláleset ahol az ágyban szétmarcangolva találtak meg embereket. Nem hiszem ,h a rake káliumos fecskendővel ölne :D ha meg folyamatos szétmarcangolt emberek kerülnének a hullaházba arról mindenki tudna!
2016. ápr. 22. 18:27
 12/14 A kérdező kommentje:
igazad van :)
2016. ápr. 22. 18:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Állatfajnak nevezhető, de a rake=gereblye, szóval aligha lesz ez a neve. Én úgy gondolom, hogy az ember csak azt képzelheti ami van/volt/lesz. Nem olyat ami nincs. Mindenre vannak jelek és az agy azt dolgozza fel. Jó, persze írhatod, hogy "Na de a Világok harca??" Nesze: pl.: Nem a Föld lerohanása van, hanem azok az izék.

Szóval meglehet. Bármi lehet, de semmi sem. Inkább ezen agyalj:

Az univerzum mindig is volt, de soha nem lett.

2020. dec. 16. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:
JaN meg annyit még, hogy bizonyíték híján semmit sem mondhatunk. Ki hitte volna, hogy van medveállatka? Senki, aztán mégi ott volt :)
2020. dec. 16. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!