Lányok/Fiúk! Amikor végigmentek az utcán, és megnézitek az ellenkező nemű embereket, miket gondoltok róluk kinézet alapján?
Vannak előítéleteitek kapásból? Vagy, csak elkönyvelitek, hogy ő ilyen és ilyen, olyan amilyen?
Kort is pörkölj nekem ide! És persze a nemet is.
Ó, hát ez sok mindentől függ.
Nyilván vannak, akik elsőre nem túl szimpatikusak vagy akadnak, akiket szívesebben megismernék közelebbről.
Igyekszem azért előítéletmentes lenni.
18/L
Hát ha ilyen yoloswag akármicsodákat látok, akkor megjegyzem magamban, hogy anyátok bárcsak lenyelt volna titeket, de ezen kívűl nem szokott más lenni. Amúgy azt szoktam nézni, hogy néznek-e az öregasszonyok. Erre a húgom hívta fel először a figyelmem és tényleg így van. Senki rám se néz, csak a nyugdíjas korosztály legelteti rajtam a szemét, de közülük is csak a nők.
20/L
Általában csak a számomra jó pasikat jegyzem meg, nekik egy wow, vagy atyavilág jár. Esetleg a nagyonjóképű -nagyondivatos srácokról van egy-két rossz gondolatom ("azt hiszed menő vagy?"), de mivel nem ők a célközönségem, ezek nem komolyak.
Az ilyen gyúrós pisták közül is amelyik úgy megy, hogy övé a világ kicsit irritál.
Az idősebb férfiakkal (50-60) voltak rossz tapasztalataim, úgyhogy ha gyanús az arca, vagy a nadrágzsebében van a keze, akkor kerülöm. (Ha valaki nem ismerné a kivágom a zsebet trükköt...)
23/L
ez jó volt
áá ez nem annyira
ez olyan átlag
naaa ezmár tényleg jó volt...
hasonlók :)
(nem ruha alapján ítélek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!