Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Zombiinvázióra készulok fel,...

Zombiinvázióra készulok fel, adjatok túlélési tanácsokat, útmutatót, hogy ti hogy élnétek túl!?

Figyelt kérdés

Amit eddig tettem:

- már konzervekbol bevásároltam egy zsáknyit legalább

- italt is vettem de abból nem olyan sokat, mert ha elfogy akkor esovízbol lehet pótolni

- ételelfogyás már bajosabb, ezért is veszek még konzervet, mert ok, szerzek puskát vadászathoz de szerintem a zombik már az osszes vadat megeszik addigra, meg amugy is nem tudok sutni-fozni, szóval ez kizárva. Madarakra még lehetne vadászni, szóval ez egy utolsó lehetoség ha bekovetkezne a legrosszabb

- elolvastam Max Brooks Zombi túlélő kézikönyvét

- elkezdtem tréningezni, gyúrni ha netán futni kellene, vagy kozelharcra kerulne sor

- beszereztem egy kezes-lábas-fejes ruhát, ami az egész testet takarja, jól ki is van bélelve a harapások ellen

- megnéztem pár zombis filmet, IGEN, a walking deadet is

- vettem cementet, homokot, sutert az atombunker betonozásához (azért ások atombunkert mert ilyenkor ha nem tudják megfékezni a járványt akk mindig atomot dobnak a fertozott teruletre)

- lassan el is kezdtem ásni a fold alatti bunkert, IGEN, magam, mert csak én leszek benne, nem kell se család, se rokon, se ismeros hogy megegyék a készleteimet, amúgy is ha tobben vannak egy helyen annál valószínubb hogy az egyiket megharapja egy zombi és persze eltitkolja a tobbiek elol, majd este zombivá változik aztán elszabadul a pokol...

Na, dióhéjban ennyi, még ha tudtok hasznos tanácsokat adni, azt megkoszonném, de menedékjogot ne kérjetek pls, mert nem adok...

2016. febr. 19. 10:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olyankor marad a futás. A zombi nem egy atléta.
2016. febr. 19. 13:40
 12/17 A kérdező kommentje:
na de mivan ha gyorsak a zombik? volt már filmben is, ilyenkor ha álcával lebuksz az egyenlo a halállal
2016. febr. 19. 13:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Hát akkor még gyorsabban kell futnod.
2016. febr. 19. 16:15
 14/17 A kérdező kommentje:
logikus, hogy akk gyorsabban kell futni, de viszont irreális - mert az embernek van egy tűréshatára, kimerültségi foka, míg a zombinak nincs, sztem simán lefutnák a maratont is minden izzadság nélkül...
2016. febr. 19. 16:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha támadnak, csak kiálltsd azt, hogy Allahu akbar.
2016. febr. 19. 18:13
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"ti hogy élnétek túl!?"

Én mindenképpen úgy, hogy nem halnék meg. Másképp nem lehet kivitelezni.

Egyébként madarakra ne pályázz, azokat megeszik mikor leszállnak. A Zombi túlélő könyv pedig zombiknak szól, abban olyanok vannak, hogy pl. melyek a legfinomabb testrészei az embernek, azokat hogyan kell a leghatékonyabban lerágni vagy kienni az áldozatból, hogyan lehet a legvérfagyasztóbban hörögni meg gurgulázni, hogyan kell könnyfakasztóan bűzölögni, hogyan lehet gyorsan futni törött lábakkal meg hasonlók. Úgyhogy az akkor hasznos, ha már zombivá váltál - te viszont pont ezt akarod elkerülni ha jól értem.

2016. febr. 22. 15:36
 17/17 Kellar J. ***** válasza:
Nem azért, de a zombik bitang lassú lények. A hullamerevség után nem igen hajlanak a hajlatok. Ha találkozol egyel, elég, ha elsétálsz előle.
2016. márc. 24. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!