Zombiinvázióra készulok fel, adjatok túlélési tanácsokat, útmutatót, hogy ti hogy élnétek túl!?
Amit eddig tettem:
- már konzervekbol bevásároltam egy zsáknyit legalább
- italt is vettem de abból nem olyan sokat, mert ha elfogy akkor esovízbol lehet pótolni
- ételelfogyás már bajosabb, ezért is veszek még konzervet, mert ok, szerzek puskát vadászathoz de szerintem a zombik már az osszes vadat megeszik addigra, meg amugy is nem tudok sutni-fozni, szóval ez kizárva. Madarakra még lehetne vadászni, szóval ez egy utolsó lehetoség ha bekovetkezne a legrosszabb
- elolvastam Max Brooks Zombi túlélő kézikönyvét
- elkezdtem tréningezni, gyúrni ha netán futni kellene, vagy kozelharcra kerulne sor
- beszereztem egy kezes-lábas-fejes ruhát, ami az egész testet takarja, jól ki is van bélelve a harapások ellen
- megnéztem pár zombis filmet, IGEN, a walking deadet is
- vettem cementet, homokot, sutert az atombunker betonozásához (azért ások atombunkert mert ilyenkor ha nem tudják megfékezni a járványt akk mindig atomot dobnak a fertozott teruletre)
- lassan el is kezdtem ásni a fold alatti bunkert, IGEN, magam, mert csak én leszek benne, nem kell se család, se rokon, se ismeros hogy megegyék a készleteimet, amúgy is ha tobben vannak egy helyen annál valószínubb hogy az egyiket megharapja egy zombi és persze eltitkolja a tobbiek elol, majd este zombivá változik aztán elszabadul a pokol...
Na, dióhéjban ennyi, még ha tudtok hasznos tanácsokat adni, azt megkoszonném, de menedékjogot ne kérjetek pls, mert nem adok...
"ti hogy élnétek túl!?"
Én mindenképpen úgy, hogy nem halnék meg. Másképp nem lehet kivitelezni.
Egyébként madarakra ne pályázz, azokat megeszik mikor leszállnak. A Zombi túlélő könyv pedig zombiknak szól, abban olyanok vannak, hogy pl. melyek a legfinomabb testrészei az embernek, azokat hogyan kell a leghatékonyabban lerágni vagy kienni az áldozatból, hogyan lehet a legvérfagyasztóbban hörögni meg gurgulázni, hogyan kell könnyfakasztóan bűzölögni, hogyan lehet gyorsan futni törött lábakkal meg hasonlók. Úgyhogy az akkor hasznos, ha már zombivá váltál - te viszont pont ezt akarod elkerülni ha jól értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!