Zombiinvázióra készulok fel, adjatok túlélési tanácsokat, útmutatót, hogy ti hogy élnétek túl!?
Amit eddig tettem:
- már konzervekbol bevásároltam egy zsáknyit legalább
- italt is vettem de abból nem olyan sokat, mert ha elfogy akkor esovízbol lehet pótolni
- ételelfogyás már bajosabb, ezért is veszek még konzervet, mert ok, szerzek puskát vadászathoz de szerintem a zombik már az osszes vadat megeszik addigra, meg amugy is nem tudok sutni-fozni, szóval ez kizárva. Madarakra még lehetne vadászni, szóval ez egy utolsó lehetoség ha bekovetkezne a legrosszabb
- elolvastam Max Brooks Zombi túlélő kézikönyvét
- elkezdtem tréningezni, gyúrni ha netán futni kellene, vagy kozelharcra kerulne sor
- beszereztem egy kezes-lábas-fejes ruhát, ami az egész testet takarja, jól ki is van bélelve a harapások ellen
- megnéztem pár zombis filmet, IGEN, a walking deadet is
- vettem cementet, homokot, sutert az atombunker betonozásához (azért ások atombunkert mert ilyenkor ha nem tudják megfékezni a járványt akk mindig atomot dobnak a fertozott teruletre)
- lassan el is kezdtem ásni a fold alatti bunkert, IGEN, magam, mert csak én leszek benne, nem kell se család, se rokon, se ismeros hogy megegyék a készleteimet, amúgy is ha tobben vannak egy helyen annál valószínubb hogy az egyiket megharapja egy zombi és persze eltitkolja a tobbiek elol, majd este zombivá változik aztán elszabadul a pokol...
Na, dióhéjban ennyi, még ha tudtok hasznos tanácsokat adni, azt megkoszonném, de menedékjogot ne kérjetek pls, mert nem adok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!