Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Zombiinvázióra készulok fel,...

Zombiinvázióra készulok fel, adjatok túlélési tanácsokat, útmutatót, hogy ti hogy élnétek túl!?

Figyelt kérdés

Amit eddig tettem:

- már konzervekbol bevásároltam egy zsáknyit legalább

- italt is vettem de abból nem olyan sokat, mert ha elfogy akkor esovízbol lehet pótolni

- ételelfogyás már bajosabb, ezért is veszek még konzervet, mert ok, szerzek puskát vadászathoz de szerintem a zombik már az osszes vadat megeszik addigra, meg amugy is nem tudok sutni-fozni, szóval ez kizárva. Madarakra még lehetne vadászni, szóval ez egy utolsó lehetoség ha bekovetkezne a legrosszabb

- elolvastam Max Brooks Zombi túlélő kézikönyvét

- elkezdtem tréningezni, gyúrni ha netán futni kellene, vagy kozelharcra kerulne sor

- beszereztem egy kezes-lábas-fejes ruhát, ami az egész testet takarja, jól ki is van bélelve a harapások ellen

- megnéztem pár zombis filmet, IGEN, a walking deadet is

- vettem cementet, homokot, sutert az atombunker betonozásához (azért ások atombunkert mert ilyenkor ha nem tudják megfékezni a járványt akk mindig atomot dobnak a fertozott teruletre)

- lassan el is kezdtem ásni a fold alatti bunkert, IGEN, magam, mert csak én leszek benne, nem kell se család, se rokon, se ismeros hogy megegyék a készleteimet, amúgy is ha tobben vannak egy helyen annál valószínubb hogy az egyiket megharapja egy zombi és persze eltitkolja a tobbiek elol, majd este zombivá változik aztán elszabadul a pokol...

Na, dióhéjban ennyi, még ha tudtok hasznos tanácsokat adni, azt megkoszonném, de menedékjogot ne kérjetek pls, mert nem adok...

2016. febr. 19. 10:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
kapbe, a legfontosabbat elfelejtetted a jó házi páleszt,attól leszel bátor és a sebeidet is fertőtleníti ,de nem rálocsolni hanem benyelni egy decit 😹👅
2016. febr. 19. 10:54
 2/17 anonim ***** válasza:
Neked vagy félelmetesen rossz a humorérzéked, vagy félelmetesen ostoba vagy :D
2016. febr. 19. 10:56
 3/17 A kérdező kommentje:
majd ha rádharap egy zombi meglássuk ki is az ostoba...
2016. febr. 19. 11:10
 4/17 anonim ***** válasza:
97%
2016. febr. 19. 11:18
 5/17 A kérdező kommentje:
utolsó: vicces kép, de rám nézve nem lenne igaz! ugyanis én bent ulo típus vagyok, tehát ha elszabadulna a pokol, én azonnal be tudok zárkózni, s a készleteimmel pedig túlélni...
2016. febr. 19. 11:24
 6/17 anonim ***** válasza:
hogyne...
2016. febr. 19. 11:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Arra is gondolj, hogy nem lesz áram se, úgyhogy szerezz generátort, meg a többiekkel kommunikációhoz rádió adó-vevőt.
2016. febr. 19. 11:28
 8/17 A kérdező kommentje:
a generátor az tényleg jó otlet... De gondolom drágák, lehet hogy jobb lenne a zombijárvány kitorése után szerezni ingyen...
2016. febr. 19. 11:36
 9/17 anonim ***** válasza:
Elég ha zombinak álcázod magad, mint Bill Murray a Zombieland-ben.
2016. febr. 19. 13:11
 10/17 A kérdező kommentje:
az álcázás nagyon kreatív dolog, lehet megoldaná akár a kimenetelt is, de mi van ha lebuksz? egybol cafatokra szakítanak...
2016. febr. 19. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!