Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van valakinek vicces kakis...

Van valakinek vicces kakis vagy pisis sztorija?

Figyelt kérdés
valami jó ciki.vagy pl ami kiskorába történt vele.
2010. márc. 20. 17:09
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
84%
2010. márc. 24. 20:23
 22/28 anonim ***** válasza:
81%

Egyszer nyáron mezitláb átmentem a barátőmhöz akinek van egy kutyája, de ő már meghalt:( Nah mind1 az a lényeg hogy beleléptem a friss kakiba. nem láttam csaak áreztem hogy jó puha

azt hittem földkupac hát lenézek és mit látok...!!!!?

2010. márc. 24. 20:43
 23/28 anonim ***** válasza:
74%

nekünk is az volt ami az előttem szólónak csak épp nem velem történt. :)

a másik ma volt a sulibudiban, a bnőimmel mentünk vécére mert kellett, és akkor látjuk h a 145 cm.es takarítónéni csoszog ki az 1ik fülkéből aztán éreztük a szagot és lélegzet-visszafolytva rohantunk ki aztán az udvarra egy kis fresh air-ért :D

nagyonn durva volt :D

12/l

2010. márc. 24. 21:52
 24/28 anonim ***** válasza:
80%
Az egyik ismerosomet nem engedtek ki oran a wc-re es hat ...be*art.....+ a tesom ugy lepisilte a vadi uj agyat hogy 5 evig megmaradt a helye...aztan az unokatesom jatszott egy kis babaval dobalta fel le es a baba telibe hanyta a szajat
2010. márc. 25. 02:44
 25/28 anonim ***** válasza:
80%
Az de durva!
2010. ápr. 21. 21:41
 26/28 anonim ***** válasza:
HátezkészxD
2010. ápr. 27. 20:07
 27/28 anonim ***** válasza:
80%

5.ben matek órán néma kuss volt és az első padban ültem és pukiznom kellett és azthittem hogy kalkan eltom engedni de olyan hangos lett a néma kussban ...annyira égtem de csak a padtársam hallotta:D

neki meg mondom : MI VAN? A CIPŐM VOLT XD

(a cipő csuszott meg a gumipadlón..

és a padtársamról egy olyan story is van hogy azt mesélte el hogy otthon a tévé mellette egyszál poloban ült és anyira röhögött a tv-n hogy hasmenése volt és rászart a szőnyegre XD

2010. ápr. 27. 21:25
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
3 évesen kint ettem a csokimat. Hirtelen betratyáltam a pelenkámba, de a pláne az, hogy a szarbogyók kipotyogtak körém. Keresztanyum jött ki, hogy bevigyen, ám látta a kakabogyeszokat, de mivel csokit ettem, azt hitte csokidarabok. Felkapkodta őket, felvett engem, a nappaliba letett, és leszórta az asztalra a bogyóimat. XDDDD Anyu és apu úgy gondolta megeszi a csokit, de amikor bekapták őket, nem győzték belerókázni a wc-be. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2016. ápr. 19. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!