Van valakinek vicces kakis vagy pisis sztorija?
Egyszer nyáron mezitláb átmentem a barátőmhöz akinek van egy kutyája, de ő már meghalt:( Nah mind1 az a lényeg hogy beleléptem a friss kakiba. nem láttam csaak áreztem hogy jó puha
azt hittem földkupac hát lenézek és mit látok...!!!!?
nekünk is az volt ami az előttem szólónak csak épp nem velem történt. :)
a másik ma volt a sulibudiban, a bnőimmel mentünk vécére mert kellett, és akkor látjuk h a 145 cm.es takarítónéni csoszog ki az 1ik fülkéből aztán éreztük a szagot és lélegzet-visszafolytva rohantunk ki aztán az udvarra egy kis fresh air-ért :D
nagyonn durva volt :D
12/l
5.ben matek órán néma kuss volt és az első padban ültem és pukiznom kellett és azthittem hogy kalkan eltom engedni de olyan hangos lett a néma kussban ...annyira égtem de csak a padtársam hallotta:D
neki meg mondom : MI VAN? A CIPŐM VOLT XD
(a cipő csuszott meg a gumipadlón..
és a padtársamról egy olyan story is van hogy azt mesélte el hogy otthon a tévé mellette egyszál poloban ült és anyira röhögött a tv-n hogy hasmenése volt és rászart a szőnyegre XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!