Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van valakinek vicces kakis...

Van valakinek vicces kakis vagy pisis sztorija?

Figyelt kérdés
valami jó ciki.vagy pl ami kiskorába történt vele.
2010. márc. 20. 17:09
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer a suliba wc-re mentem. Nagyon kiültem a szélére, ráadásul féloldalt ültem ezért mikor kijött nem a wc-be ment hanem a földre. Aztán hallom hogy jönnek be mások is és muszáj vtam visszatenni a wc-be. Persze tiszta szar lett a kezem én meg hirtelen zavarodottságomban és hogy minél hamarabb eltüntessem a kezemről nehogy vki meglásson ha benyit, a falba kentem. XD

L/13

2010. márc. 20. 18:36
 12/28 anonim ***** válasza:
91%

Nekem volt olyan, hogy általános suliban már utolsó órám jött volna, és előtte szünetben olyan jelet küldött a hasam, hogy "Figyelj, most jobb lenne, ha perceken belül tojnál egyet."

Próbáltam halogatni, de hiába. Egyre erősebb lett a tojhatnék, és a hasam is csikarni kezdett. Ekkor már olyan jelek jöttek, hogy "Most azonnal menj el kitojni magad, vagy baleset lesz!"

Na, erre eliszkoltam a vécére, nagyon koszos volt, de nem volt más választásom. "Tojj már, gyerünk, mi lesz, nyisd ki a szelepet!"-könyörgött a hasam. Lehúztam a gatyát, és a wc fölé guggoltam, mer ráülni azért mégse akartam.

De ezzel követtem el a nagy hibát: Nem szapora jött, hanem szilárd kaki, de az akkora erővel lőtt ki, hogy a felhajtott WC fedőt találta el! :D:D

Majd kilőtt még 1 kolbász, kisebb erővel, már a kagylóba. "Prrrrrrrrrotttyyyyyy" egy nagy puki, és készen is voltam. Nagyon megkönnyebbültem :)

Kitöröltem, lehúztam amit tudtam. (A mellérepült húsvéti tojást otthagytam :D)

Úgy slisszoltam ki a wc-ből, nehogy a takarító meglássa, hogy én voltam bent. :D

19/F

2010. márc. 20. 18:43
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
Uram segítstXD ez nagyon poén:D jók vagytok:D
2010. márc. 20. 18:43
 14/28 anonim ***** válasza:
82%

aztarohadtXDDD

szakadtam rajtatok X"D

jokvagytok(Y)XD

2010. márc. 20. 18:53
 15/28 anonim ***** válasza:
89%
95% te hülye vagy XD
2010. márc. 20. 20:00
 16/28 A kérdező kommentje:

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ezek nagyon királyok!írjatok még!

amúgy nekem is van egy esetem.na a barinőmnél aludtam kb egy éve mikor éjjel az álmodtam h az ő wc-jükön ülök és odapisilok...egyszerrcsak reggel arra ébredtem az ágyban h tiszta vizes vok.mikor megnéztem mi a szitu láttam h tisztára behugyoztam.annyira wc-znem kellett h már arról álmodtam.először felpróbáltam itatni de nem nagyon jött össze ezért felébresztettem a nagyban horkoló barinőmet h mi van.először röhögött aztán feltakarítottuk....azóta indig lefekvés előtt elmek wc-re

2010. márc. 20. 21:19
 17/28 anonim ***** válasza:
89%
Csávó teker bringán nem forgalmas úton,többször fingik,de aztán nem mer mert úgy érzi beszarik,aztán csak leguggol árok partján de nem kell szarnia,aztán teker tovább,csak nem mer fingani,ezért csak leguggul,mégse semmi,csak fingik,aztán feladja teker és közben fingik azt hitte,ám beszarik szépen,ezek után állva tekeri tovább a bringát.
2010. márc. 20. 22:11
 18/28 anonim ***** válasza:
89%
nekem az osztálytársaim jártak ugy a nyilvános WCben , h leakarta az egyik a másik cipöjét vizelni , és vlkinek ugyan olyan volt a cipöje , mint annak akit leakartak vizelni , igy egy tök idegen kapook a nedüböl :D
2010. márc. 20. 22:13
 19/28 A kérdező kommentje:
ezek jók.van még valakinek hasonló?
2010. márc. 22. 17:43
 20/28 anonim ***** válasza:
92%

Metrón barátnőmmel beszélgettem, elég sokan voltak... Mellénk állt egy pasi, és pisiszagot éreztünk. Ugyan az életbe nem volt leszbi hajlamunk, de hogy minél jobban eltávolodjunk az ipsétől, egymáshoz bújtunk. Az a barom meg vigyorogva ácsorgott... A megállóba leszállt mindenki, aki a közelébe volt, majd vártuk a következő metrót xd

Másik nem pisi, de cikibb...

15 éves, hamvas leányzó voltam, kis ártatlan meg minden... :) Szűk farmer, pulcsi, álltam buszon és bambultam kifelé az ablakon, mellettem meg egy pasas először csak bámult, majd látom, hogy simogatja magát. Totál zavarba jöttem és nem néztem felé, de a szemem sarkából láttam, hogy kivette és elkezdte verni... Ááá, totál megijedtem, de nem mertem leszállni mert lekéstem volna a volán buszt, ami meg óránként járt, és beparáztam, hogy mi van, ha követ. Ráverte az előtte lévő ülés hátuljára, utána meg rám mosolyogva leszállt...

Harmadik, ami eszembe jutott:

Barátommal leültünk busz hátuljába, ő rögtön felpattant, mondta, hogy vizes az ülés. Aztán éreztük a szagot :D Valaki bepisilhetett a széken, szerencsétlen meg beleült XD Ugrott a délutáni sütizés, hazamentünk (közelebb voltunk hozzám) és odaadtam neki az egyik melegítőm. Jól állt neki a cicamintás, halványlila naci :) Anyum próbálta menteni a helyzetet és mondta neki, hogy áh, tök jól áll rajtad XD

2010. márc. 23. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!