Van valakinek vicces kakis vagy pisis sztorija?
Egyszer a suliba wc-re mentem. Nagyon kiültem a szélére, ráadásul féloldalt ültem ezért mikor kijött nem a wc-be ment hanem a földre. Aztán hallom hogy jönnek be mások is és muszáj vtam visszatenni a wc-be. Persze tiszta szar lett a kezem én meg hirtelen zavarodottságomban és hogy minél hamarabb eltüntessem a kezemről nehogy vki meglásson ha benyit, a falba kentem. XD
L/13
Nekem volt olyan, hogy általános suliban már utolsó órám jött volna, és előtte szünetben olyan jelet küldött a hasam, hogy "Figyelj, most jobb lenne, ha perceken belül tojnál egyet."
Próbáltam halogatni, de hiába. Egyre erősebb lett a tojhatnék, és a hasam is csikarni kezdett. Ekkor már olyan jelek jöttek, hogy "Most azonnal menj el kitojni magad, vagy baleset lesz!"
Na, erre eliszkoltam a vécére, nagyon koszos volt, de nem volt más választásom. "Tojj már, gyerünk, mi lesz, nyisd ki a szelepet!"-könyörgött a hasam. Lehúztam a gatyát, és a wc fölé guggoltam, mer ráülni azért mégse akartam.
De ezzel követtem el a nagy hibát: Nem szapora jött, hanem szilárd kaki, de az akkora erővel lőtt ki, hogy a felhajtott WC fedőt találta el! :D:D
Majd kilőtt még 1 kolbász, kisebb erővel, már a kagylóba. "Prrrrrrrrrotttyyyyyy" egy nagy puki, és készen is voltam. Nagyon megkönnyebbültem :)
Kitöröltem, lehúztam amit tudtam. (A mellérepült húsvéti tojást otthagytam :D)
Úgy slisszoltam ki a wc-ből, nehogy a takarító meglássa, hogy én voltam bent. :D
19/F
aztarohadtXDDD
szakadtam rajtatok X"D
jokvagytok(Y)XD
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó ezek nagyon királyok!írjatok még!
amúgy nekem is van egy esetem.na a barinőmnél aludtam kb egy éve mikor éjjel az álmodtam h az ő wc-jükön ülök és odapisilok...egyszerrcsak reggel arra ébredtem az ágyban h tiszta vizes vok.mikor megnéztem mi a szitu láttam h tisztára behugyoztam.annyira wc-znem kellett h már arról álmodtam.először felpróbáltam itatni de nem nagyon jött össze ezért felébresztettem a nagyban horkoló barinőmet h mi van.először röhögött aztán feltakarítottuk....azóta indig lefekvés előtt elmek wc-re
Metrón barátnőmmel beszélgettem, elég sokan voltak... Mellénk állt egy pasi, és pisiszagot éreztünk. Ugyan az életbe nem volt leszbi hajlamunk, de hogy minél jobban eltávolodjunk az ipsétől, egymáshoz bújtunk. Az a barom meg vigyorogva ácsorgott... A megállóba leszállt mindenki, aki a közelébe volt, majd vártuk a következő metrót xd
Másik nem pisi, de cikibb...
15 éves, hamvas leányzó voltam, kis ártatlan meg minden... :) Szűk farmer, pulcsi, álltam buszon és bambultam kifelé az ablakon, mellettem meg egy pasas először csak bámult, majd látom, hogy simogatja magát. Totál zavarba jöttem és nem néztem felé, de a szemem sarkából láttam, hogy kivette és elkezdte verni... Ááá, totál megijedtem, de nem mertem leszállni mert lekéstem volna a volán buszt, ami meg óránként járt, és beparáztam, hogy mi van, ha követ. Ráverte az előtte lévő ülés hátuljára, utána meg rám mosolyogva leszállt...
Harmadik, ami eszembe jutott:
Barátommal leültünk busz hátuljába, ő rögtön felpattant, mondta, hogy vizes az ülés. Aztán éreztük a szagot :D Valaki bepisilhetett a széken, szerencsétlen meg beleült XD Ugrott a délutáni sütizés, hazamentünk (közelebb voltunk hozzám) és odaadtam neki az egyik melegítőm. Jól állt neki a cicamintás, halványlila naci :) Anyum próbálta menteni a helyzetet és mondta neki, hogy áh, tök jól áll rajtad XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!