Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Van valakinek vicces kakis...

Van valakinek vicces kakis vagy pisis sztorija?

Figyelt kérdés
valami jó ciki.vagy pl ami kiskorába történt vele.
2010. márc. 20. 17:09
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
84%
még v 5éve haverommal megyünk fel lépcsön fingik 1 elég szaftosat. aszonyga fingtam. benyulta gatyájába , keze tizta szar aszonyga ja neeem befostaaam.
2010. márc. 20. 17:25
 2/28 A kérdező kommentje:
ez jó4van még kinek ilyesmi?
2010. márc. 20. 17:27
 3/28 anonim ***** válasza:
81%
azta az elsőn szakadtamXD
2010. márc. 20. 17:31
 4/28 anonim ***** válasza:
84%
1. vagyok ujra. Mult7en oszttársam teleirta a füzetem meg az angoldogám ilyenekkel h "erekciom lesz a szar látványától" meg "imádom ha rámszarnak" stb. tanár el9olvasta és behivja a szüleimet meg haverom szüleit mer azt hiszi h fekalofilok vagyunk xDD
2010. márc. 20. 17:40
 5/28 anonim ***** válasza:
81%
csak hugyoztam egy panel ajtót, és pont abban a pillanatban jövök el onnan amikor befordul az osztályfőnök :D
2010. márc. 20. 17:43
 6/28 anonim ***** válasza:
80%
újra az előző, egyszer suliban rám jött a cifrafosás, már 5 órája tartogattam, aztán egyszer csak rávettem magam hogy elmenjek, hát berohantam budira, még lese ültem már sugárban lőtte ki az anyagot. hát ha egy tekercs nem ment rá az eltávolítására akkor semmi. azóta nem mentem el wc-re :D
2010. márc. 20. 17:46
 7/28 anonim ***** válasza:
80%
megint az előző :D. ez nem velem történt meg hanem a tesómmal de akkor is szakadtam a röhögéstől. nyár volt, kimentünk focizni egy füves focipályára és sprintelünk a labda után, tesóm elcsúszik egy 10 kiló tehén sz@rban és ment vagy 5 métert :D bokáig felért a cuccos. nagyon finom látvány volt.
2010. márc. 20. 17:49
 8/28 anonim ***** válasza:
86%
megint én :D. még tavaly mentünk be a budira és az egyik ilyen kis fülkébe bement oszttársam és sikoltozva rohant ki én meg kérdezem hogy mivan. aztán ott a fülke falán egy mosolygós fej van rajzolva egy szép méretes kula darabbal. nem tudom de nem is akarom megtudni hogyan került oda. :D
2010. márc. 20. 17:53
 9/28 anonim ***** válasza:
80%
ennyi elég? :D majd ha eszembe jut még szólok
2010. márc. 20. 17:53
 10/28 anonim ***** válasza:
80%
Erdoben ramjott a fosas.Lerantom a nacimat,kiengedem amit kell,kitorlom,huznam fel a nacit es akkor latom,hogy telement cuccal.Nem tartottam el magamtol rendesen.Szornyen kinos volt,hazaig bogtem.
2010. márc. 20. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!