Valakinek tettek már viccesen vagy épp vicces szexuális ajánlatot?
Nagymamámmal és testvérével történt az eset kb 60 évvel ezelőtt. Az Alföldön utaztak vonattal, megérkezett a kalauz. Nagyon megtetszett neki a mamám testvére, azt mondta neki: Én aztán úgy megb...-nám magát, hogy rögtön hármasikrei születnének!
Mire a néném jó hangosan: Hát, ha ilyen ügyes, eljöhetne hozzánk falubikájának, mert a mi tehenünk csak egyet ellett!
A kalauz az út további részén nem mutatkozott arrafelé.
Nyaraláson, (én + szüleim + a barátnőm eljöhetett) és 1 szobában lehettünk barátnőmmel és éppen a Petting Esetleg Komolyabb dolgokról beszélgettünk :P hogy nyaralás van Stb... és eléggé olyan kimagyarázhatatlan helyzetbe voltunk
hogy felettem feküdt és én láttam hogy anyám bejött a szobába ,de a barátnőm csak mondta a magáét:D Anyum jól meglepődött, jeleztem hogy nézzen hátra, Visszafordult, és öszevissza mondott mindent, de a lényege az volt hogy majd később visszatérünk rá:P
Ez történt 21.én:D aztán végül lett valami, de az már személyes dolog:P
Jó sztorik:D
Nekem még nem volt ilyen épp ezért tettem fel a kérdést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!