Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez a kuglófember egyik rokona...

Ez a kuglófember egyik rokona lehetett?

Figyelt kérdés
Már többször is láttam,hogy egy óriási muffin mászkál a kerdben. Lehet,hogy a kuglófember egyik rokona? Hogyan tartsam távol? Itt a mi környékünkön elég sok ilyen dolog van pl.: habcukorcigányok repkednek és lopkodnak. Hát nem fura? (O_O)
2015. márc. 23. 19:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
:D
2015. márc. 23. 20:03
 12/26 A kérdező kommentje:
A máz a tetején kék. Repülni is láttam már de csak egyszer:(. Akkor most össze párzott a hahabcukorcigánnyal?
2015. márc. 23. 20:04
 13/26 anonim ***** válasza:
Az ilyen ínycsiklandozó édességeket meg kell becsülni:P
2015. márc. 23. 20:05
 14/26 anonim ***** válasza:
akkor ez egy irtózatosan ritka színváltozat!(olyan mint a sima állatok között az albínó) rágógumi izesítésű és valószínűleg azért tud repülni mert a nagy Hawo-Hawo megitatta kecskefa pálinkával ezek a lények nem képesek összepárzani. kivéve néhány kivételt
2015. márc. 23. 20:11
 15/26 anonim ***** válasza:

A habcukorcigányok nem fogják bántani, ugyanis ha elfogyasztanák a cukormázat, akkor ők is beszíneződnének. És ha oda a fehér színűk, mellyel tökéletesen képesek beolvadni a bárányfelhők közé, akkor természetes ellenségei könnyedén el tudják kapni őket.

De a gurgulászó cigányoidokkal tényleg vigyázni kell, mert azok még az emberre is veszélyesek!

2015. márc. 23. 20:15
 16/26 A kérdező kommentje:
LOL! Most is itt van a kerdben egy zöldel szerintem párban vannak. Lehet hogy tenyészteni? Vannak különleges igényeik?
2015. márc. 23. 20:18
 17/26 anonim ***** válasza:

igen, a darázsokat(nem darazsakat ez egy más lény) távol kell tartani tőlük mert károsítják cukormázukat,

a zöld valószínűleg zöldalmás

Én személy szerint Hawo-tól tanultam hogy kell őket tenyészteni, kecskefa érett terméseit fogyasztják a kecskefa magját a Lumalomo hegy lábánál találod meg az óperencián túl, ott él a kecskefa-erdőben a nagy Hawo-Hawo és tanítványa, Mohábai mahobá nagyon vendégszeretőek majd kérj tőlük kecskefa magvakat és gyors növesztő port, a kecskefa folyamatosan érik mikor megnőtt, zöld körte ízű kecske alakú termések nőnek rajta ezekkel etesd őket és vígan ellesznek és szaporodnak

2015. márc. 23. 20:25
 18/26 anonim ***** válasza:
óriás muffinok kihaltak már K.r. előtt ellentétben a habcukrosokkal xd
2015. márc. 23. 20:28
 19/26 pityouka válasza:
Eloszor vagd fell es utana harapd meg xxxddddd
2015. márc. 23. 20:37
 20/26 A kérdező kommentje:
Értem! Kedves raptor! Írnák rovatában a helyigényekkel és minden apró részlettel? Látom te értesz hozzájuk
2015. márc. 23. 20:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!