Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ez a kuglófember egyik rokona...

Ez a kuglófember egyik rokona lehetett?

Figyelt kérdés
Már többször is láttam,hogy egy óriási muffin mászkál a kerdben. Lehet,hogy a kuglófember egyik rokona? Hogyan tartsam távol? Itt a mi környékünkön elég sok ilyen dolog van pl.: habcukorcigányok repkednek és lopkodnak. Hát nem fura? (O_O)
2015. márc. 23. 19:38
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ja és a trollok menjenek vissza az erdőbe!
2015. márc. 23. 19:39
 2/26 anonim ***** válasza:
Ha meglátod kezdd el nyalni a szád szélét utalva arra hogy már vágysz egy kuglófra s nem érdekel ha jár
2015. márc. 23. 19:40
 3/26 anonim ***** válasza:
2015. márc. 23. 19:42
 4/26 anonim ***** válasza:
Ettől elriad
2015. márc. 23. 19:42
 5/26 anonim ***** válasza:
Attól még én is :D
2015. márc. 23. 19:43
 6/26 anonim válasza:
A trollok szeretik az órias muffint, és a kuglófembert.
2015. márc. 23. 19:44
 7/26 A kérdező kommentje:
Ez a habcukorcigány ugye! Ilyenek is repkednek Itt.
2015. márc. 23. 19:45
 8/26 anonim ***** válasza:
az előző hülyeségeket beszél, cseppet sem ért a témához a lény ami a kertedben mászkál nem a kuglófember, hanem a ritka cukormázas muffinember van fehér-rózsaszín-barna-és sárga színváltozatuk mindnek külön íze van de nem ajánlatos megenni mert ez egy csodás teremtmény, kuglóf rokonaival ellentétben nem támad emberre nagyon békés általában és félénk is egyben a habcukorcigányok nem lopkodnak soha kivéve amikor mégis de akkor csak kristálycukrot és egyéb édességeket
2015. márc. 23. 19:46
 9/26 A kérdező kommentje:
És ha elrabolják ezt a ritka muffint?
2015. márc. 23. 19:48
 10/26 anonim ***** válasza:

Szerintem óvd!Milyen színű cukormáz van a tetején egyébként?

Szerintem a környéketek gurgulázó cigányoidokkal fertőzött lehet, ez egy földönkívüli faj érthetetlen nyelven beszél és gyakran vasrudakkal hajkurásszák egymást, képesek a levitácóra így meglehet azok vannak felétek ha nem csak cukrot lopnak, kinézetük egész emberi, bár mégsem, irtózatos szaguk van mivel mindent megesznek beleértve az út mellet található rothatdó állati maradványokat is

2015. márc. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!