Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Reggel zuhanyoztam és a zuhanyfüggönyön keresztül láttam,hogy valami fekete alak bement a falba. Mi lehetett az? (Mindenki aludt elég korán felkeltem) Trollok is írjanak nevetni akarok(de ne legyen sértő) szkszkeptikusok is (hátha meggyőznek)
2015. márc. 20. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
A Batman lesett meg téged zuhanyzás közben.
2015. márc. 20. 13:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Drog? Alkohol?
2015. márc. 20. 13:20
 3/10 anonim ***** válasza:
Bocsi, csak már napok óta tudni akartuk, hogy tényleg anyajegy vagy szemölcs van-e a jobb fenekeden, illetve hogy fiú vagy, vagy lány. Nyertem rajta 500 Ft-ot.
2015. márc. 20. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Vittem neked seggpasztát, megtaláltad?
2015. márc. 20. 13:31
 5/10 A kérdező kommentje:

#2-levegő+vízpára ajánlom neked is kitisztítja az agysejtjeidet

Lucifer-fiú vagyok és tudtommal nincs

2015. márc. 20. 13:33
 6/10 A kérdező kommentje:
SNISS- nem találtam meg! hozol még *.*
2015. márc. 20. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha googleben rákeresel, rengeteg cikk van róla: [link]
2015. márc. 20. 13:48
 8/10 A kérdező kommentje:
De jó nem vagyok bolond
2015. márc. 20. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Lehet az is hogy csak beképzelted , nem akarok beléd beszélni semmit de egyik jósnő mondta hogy vannak átmeneti szellemek akik csak átmennek a lakásodon és nem maradnak ott. Ha esetleg ezek után történnének dolgok akkor szerintem maradó szellem , ha esetleg maradna akkor gyújts fehér gyertyát , mi például tengeri sóval végig szórtuk a házat mert nálunk már sok ilyen dolog történt
2015. márc. 20. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:

"Lehet az is hogy csak beképzelted , nem akarok beléd beszélni semmit de egyik jósnő mondta hogy vannak átmeneti szellemek akik csak átmennek a lakásodon és nem maradnak ott. Ha esetleg ezek után történnének dolgok akkor szerintem maradó szellem , ha esetleg maradna akkor gyújts fehér gyertyát , mi például tengeri sóval végig szórtuk a házat mert nálunk már sok ilyen dolog történt"

Ti honnan jöttök és hogyan maradtok életben a Földön? :D

2015. márc. 20. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!