MIből készül a kenyér héja?
Figyelt kérdés
Házi kenyeret szeretnék sütni. Sok helyen utánaolvastam de nem találtam hogy miből készül.Anélkül is elkészíthetem mert a gyerekek nem szeretik a héját vagy kiszárad?
Köszönöm először a normális válaszokat.
2015. márc. 8. 13:57
51/53 Istuka001 válasza:
Én kis koromban mindig a belét dobtam ki csak a héját szerettem. valaki tudja a héja receptet?
52/53 anonim válasza:
Kedves érdeklődők a kenyér héja után! Első tanácsom, hogy nézessék meg magukat egy orvossal vagy kérjenek segítséget,másodszor pedig üljenek ba egy kocsiba...jaj az nem lesz jó, inkább sétáljanak el egy pékségbe és EGYÉK MEG A KENYERET HÉJASTUL!!!
53/53 anonim válasza:
Ugyanabból, mint a kenyér, amit nem tudok pontosan. Szerintem liszt, víz, élesztő, só. A lényeg az, hogy a kenyér tészta külseje megpirul, a belseje puha marad a sütés során. Szlovákiában ettem gőzgombócot, ami olyan volt mintha nem lett volna a kenyérnek héja. Nagyon finom volt, talán dödöllének hívták vagy knédlinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!