Írtok nekem poénos gyerekkori történeteket? :D
juj 19:04 jót nevettem XD
megnéztem volna a kis akciódat :))
Hát annyira nem vicces, de azért mesélek :D
Anyum mondta, h mikor még kicsi voltam, mikor anyuval elmentünk kb 1-2 hónapra nagymamámékhoz, de apu nem jött mert neki dolgoznia kellett, mikor hazaértünk nem ismertem meg aput =)
Meg unokatesómmal nagyon szerettük nagymamámnál "simogatni" a kiscsirkéket, de annyira, h 5-6 db-ot is megöltünk :S
Élénken él bennem a kép, hogy 4-5 évesen néztem valamilyen mesét a nagyszüleimnél, és telibe mutattak benne egy hosszúkás képű, vörös, szarvas ördögöt, mérges arckifejezéssel. Én tök boldogan, meg lelkesen elkezdtem mondogatni, hogy "ő a barátom!" Nagypapám még rá is hagyta, hogy ő a barátod, persze! xD Van az a mondás, hogy "az ördöggel cimborál". Hát... én akkor korán kezdtem.xD (Félreértés ne essék! Nem lett belőlem egy sátánista őrült valaki.:) Tök átlagos lány lettem:)Ebből a... khm... fantáziatúltengésemből meg az lett, hogy írni kezdtem:) Leginkább a magam szórakoztatására, vámpír-történeteket.(Szeretem a misztikumot:))
Egyébként nagyon aranyos történetek vannak itt, amik feldobtak:D Néhányuktól olyan kacagásban törtem ki, hogy majd' lefordultam a székről.xD
15,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!