Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írtok nekem poénos gyerekkori...

Írtok nekem poénos gyerekkori történeteket? :D

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ki milyen hülye/esetlen/vicces kölyök volt, persze a legjobb értelemben :P
2010. febr. 10. 21:17
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
84%

Eszembe jutott két másik, de ez nem velem történt, hanem tesóimmal.

Bátyám kb. 3 évesen unatkozott, úgyhogy kimászott az ablakon, csak azért, hogy halálra ijessze anyámat. :)

Meg volt olyan, hogy nővérem még pici baba volt, és békésen alukált a babaágyában. Bátyus viszont játszani akart, úgyhogy addig bökdöste a rácson keresztül, amíg nem kezdett el sírni. :D

2010. febr. 11. 16:44
 12/36 A kérdező kommentje:
xD Szép! Jók vagytok, emberek, mindenkinek megy a felpontozás. Kérek méééég!
2010. febr. 11. 18:10
 13/36 anonim ***** válasza:
92%

Jajj nekem is van még egy :D én vagyok az aki pisilt a bolt közepére xD

Szval anyám egy percre bent hagyott engem a szobámba és öcsém még a kis ágyikóban feküdt.És én unatkoztam szóval felborítottam .. minden rám borult xD tesóm meg sírt és anyám arra rohant be xD

2010. febr. 11. 18:14
 14/36 anonim ***** válasza:
79%
Én olyan 5 éves lehettem amikor voltak nálunk vendégek és én meg fel akartam magamra hívni a figyelmet és még nem értem fel az asztalt. Kutadodtam és egyszer csak rányultam a forró platnira. agyon nagyon égett a kezemxD..
2010. febr. 11. 18:31
 15/36 anonim ***** válasza:
94%
nekem egy sztori jutott eszembe, ami még akkor történt amikor nagyon pici voltam. szóval pelenkázás közben anyukám felemelte a lábamat, én meg pukiztam egy nagyot és felfostam a falat... ( a pelenkázó a fal mellett volt). na mondanom se kell hogy azóta minden családi összejövetelnél előkerül a sztori... azóta az én kislányom 7 hetes, és a pelenkázót nem tettük fal mellé közvetlenül :-)
2010. febr. 11. 20:31
 16/36 anonim ***** válasza:
93%
Picike voltam, 5-6 éves. A szomszéd fiúval bevonultam a szobába, és mindenki megmutatta, hogy mi van a bugyiban.Anyu pont akkor jött be, mikor a fiú elővette.A srác azóta már politikus lett, de nem emlékszem a fütyijére:)
2010. febr. 12. 12:29
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

XDD jó pofák :D

azért énis mnodok egyet :)) de nem olyan vicces m1..

kb 7 éves lehettem és verekdtem a tesómmal , becsukta előttem az ajtót én meg kitőrtem vagy fél métert repűlt :)) nekem semi bajom nem lett , tesóm meg persze azt mnodta hogy ő volt

azóta se tudják a szűlők :D

2010. febr. 12. 15:56
 18/36 anonim ***** válasza:
92%

Egyszer Anyum elvitt a boltba és még keresett valami a polcon, addig leálltam beszélni az eladóval:

Eladó: -Mit vesztek?

Én: Wc papírt, mert Anyukám ki szokta törölni pisilés után is.

2010. febr. 12. 16:26
 19/36 anonim ***** válasza:
79%

Én meg még pelenkás voltam de már a bilire szoktattak.

Egyszer elegem lett mindenből és azt hittem hogy a cserép (amibe a virág van) az a bili.Hát oda szoktam akkor végezni a dolgom :D :$

2010. febr. 19. 11:04
 20/36 anonim ***** válasza:
100%

Huu most összeszedek nektek párat:) kb 6 éves lehettem vagy 5. Nagymamám az alföldön lakik (anyai) volt egy nagy homokozó, és szeretettem vizezni, meg homokozni. És a frissen meszelt pincefalat"bevakoltam" vizes homokkal:DÖrültek neki nagyon:D

A másik sztorim::D kb 7 éves lehettem, mikor szintén nagyimnál nyaraltam. Volt az utcában egy kis barátnőm, akihez elmentem játszani. De nem volt otthon, én meg elbújtam a góréba, mert mindig mondta, ha nincs otthon, menjek fel és játszak:D Aztán nem találtak:D az egész utca engem keresett:D

Meg nagyim mesélte, hogy egyszer kiengedtem a tyúkokat a hátsó udvarból:D meg rágót adtam neki, és le kellett vágni mer megfulladt:D

Megnyírtam a babáimat:D, egyszer a saját hajamat is, persze mentünk a fodrászhoz:D

Bunkert is építettünk:D és csak a gyerekek mehettek be:D

2010. febr. 19. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!