Írtok nekem poénos gyerekkori történeteket? :D
Eszembe jutott két másik, de ez nem velem történt, hanem tesóimmal.
Bátyám kb. 3 évesen unatkozott, úgyhogy kimászott az ablakon, csak azért, hogy halálra ijessze anyámat. :)
Meg volt olyan, hogy nővérem még pici baba volt, és békésen alukált a babaágyában. Bátyus viszont játszani akart, úgyhogy addig bökdöste a rácson keresztül, amíg nem kezdett el sírni. :D
Jajj nekem is van még egy :D én vagyok az aki pisilt a bolt közepére xD
Szval anyám egy percre bent hagyott engem a szobámba és öcsém még a kis ágyikóban feküdt.És én unatkoztam szóval felborítottam .. minden rám borult xD tesóm meg sírt és anyám arra rohant be xD
XDD jó pofák :D
azért énis mnodok egyet :)) de nem olyan vicces m1..
kb 7 éves lehettem és verekdtem a tesómmal , becsukta előttem az ajtót én meg kitőrtem vagy fél métert repűlt :)) nekem semi bajom nem lett , tesóm meg persze azt mnodta hogy ő volt
azóta se tudják a szűlők :D
Egyszer Anyum elvitt a boltba és még keresett valami a polcon, addig leálltam beszélni az eladóval:
Eladó: -Mit vesztek?
Én: Wc papírt, mert Anyukám ki szokta törölni pisilés után is.
Én meg még pelenkás voltam de már a bilire szoktattak.
Egyszer elegem lett mindenből és azt hittem hogy a cserép (amibe a virág van) az a bili.Hát oda szoktam akkor végezni a dolgom :D :$
Huu most összeszedek nektek párat:) kb 6 éves lehettem vagy 5. Nagymamám az alföldön lakik (anyai) volt egy nagy homokozó, és szeretettem vizezni, meg homokozni. És a frissen meszelt pincefalat"bevakoltam" vizes homokkal:DÖrültek neki nagyon:D
A másik sztorim::D kb 7 éves lehettem, mikor szintén nagyimnál nyaraltam. Volt az utcában egy kis barátnőm, akihez elmentem játszani. De nem volt otthon, én meg elbújtam a góréba, mert mindig mondta, ha nincs otthon, menjek fel és játszak:D Aztán nem találtak:D az egész utca engem keresett:D
Meg nagyim mesélte, hogy egyszer kiengedtem a tyúkokat a hátsó udvarból:D meg rágót adtam neki, és le kellett vágni mer megfulladt:D
Megnyírtam a babáimat:D, egyszer a saját hajamat is, persze mentünk a fodrászhoz:D
Bunkert is építettünk:D és csak a gyerekek mehettek be:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!