Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Írtok nekem poénos gyerekkori...

Írtok nekem poénos gyerekkori történeteket? :D

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, ki milyen hülye/esetlen/vicces kölyök volt, persze a legjobb értelemben :P
2010. febr. 10. 21:17
1 2 3 4
 1/36 anonim válasza:
100%
Mikor megkaptam életem 1. hangrögzítő eszközét, minden hangra vadászni kezdtem. A felnőtteket a "sírba vittem", mert folyamatosa dugdostam az orruk alá a mikrofont (ez akkor még külön - bedugaszolható - eszköz volt), és minden más természeti hangot is rögzítettem. Éppen a háznál volt egy tyúk is, "akinek" a hangját szintén fel szerettem volna venni. Kint nagyon zörögtek (a szomszédban építkezés volt), ezért a hónom alá kaptam a tyúkocskát, és bevittem a szobába. Beállítottam a fotelba, hogy ne hason fekve kelljen a "riportalanyt kérdezgetni". Mikor nagyanyám belépett (gyanús lett neki, hogy a máskor tárva-nyitva álló ajtó miért van becsukva), a tyúk megijedt, és azzal a lendülettel egy jó hígat odatett a fotel közepére. Nagyanyám - mit sem törődve a folyamatban lévő felvétellel - a maga vidéki, és cseppet sem társasági modorával küldött ide-oda, erre-arra. A felvétel ma is megvan, jókat derülök, ha újra hallom.
2010. febr. 10. 21:38
 2/36 anonim ***** válasza:
71%
én jógyerek voltam :D
2010. febr. 10. 21:48
 3/36 anonim ***** válasza:
93%
Első válaszoló,tök jó a történet :D
2010. febr. 10. 21:50
 4/36 A kérdező kommentje:
Egyetértek :D Kb ilyeneket szeretnék itt olvasni, csak sookat! Ne mondjátok már, hogy nincs egy vicces gyerekkori sztoritok se! Tudom, hogy van :P
2010. febr. 10. 21:58
 5/36 anonim ***** válasza:
100%

Huh..:D

Amikor még kicsi voltam, és bilit használtam, mindig anyukám törölte ki...XD Egyszer épp békésen üldögélek a bilin, végzem a nagydolgomat, anyum jön: "mindjárt jövök, ne menj sehova". Jó, ülök egy ideig, de aztán kezdtem megijedni, mert " nem jött ki a dolog". xD Felálltam, hogy na elindulok anya után és... potty. A szép fehér szőnyegre ürítettem. xDDDD

Vicces lehetett ahogy ott sírok letolt nadrággal, mellettem pedig ott a kaksi. :D

2010. febr. 10. 22:08
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Bilis történettel Én is tudok szolgálni:D

Nagy vendégség volt nálunk,valami családi ünnepség folytán.Pelenkás voltam,és nem akartam azelőtt a bilibe tojni,hiába erőlködött a család.Nos,épp akkor úgy gondolhattam,hogy egye fene,hagytam anyunak hogy ráültessen.És tátátámm!Sikerült beletöltenem a belevalót!Olyan boldog voltam,hogy bevittem a bilit a szobába,és a vendégeknek egyenként körbemutogattam a bili tartalmát,várván a dicséretet.Persze mindenki megdicsért,de nyilván morbid lehettett,ahogy kanalazzák a kaját,én meg a friss gözőlgő bilitartalmat dugom az orruk alá :DDD

2010. febr. 10. 22:14
 7/36 anonim ***** válasza:
87%
Nekem az volt, hogy kb 3 éves voltam,mentem a nagyival a vonaton, és velünk szembe egy öreg néninek bajsza volt, és én elkezdtem olyan hangosan faggatni, hogy az egész kocsi hallotta, hogy miért van neki bajsza, azt mondta, hogy azért, mert már öreg, én meg mondtam neki, hogy "a nagymamámnak nincs bajsza, pedig ő is öreg", aztán kis idő múlva megkérdeztem, hogy szokott-e borotválkozni. Az egész kocsi röhögött=)
2010. febr. 10. 22:25
 8/36 anonim ***** válasza:
100%

juuujj nekem van egy nagyon gááz történetem :D

szóval a keresztanyukámékkal voltam valami boltban és pelenkás voltam de nem volt rajtam épp akkor mert sztem gondolták h leveszik úgyis meleg volt meg nyár meg minden és nem tudom mért vehették le és a bolt közepén volt vmi lefolyó szerű én meg oda pisiltem :DDDDDDD

képzelem mien gáz lehetett és az a legjobb h a keresztanyukámék nem magyarok szal nem tom h magyarázhatták ki XDDDD XD XDD

2010. febr. 10. 23:19
 9/36 anonim ***** válasza:
68%

Első válaszoló története nagyon feldobott, ráadásul frappánsan is adta elő, szóval elsöprő siker. :D

Ment neki a plusz.

2010. febr. 11. 00:08
 10/36 anonim válasza:
100%

Eszembe jutott nekem is egy, lehet nem vicces annyira de leirom.

Kb 8 eves lehettem, amikor nagymamam a 70-dik eletevet toltotte be. Ossze volt gyulve a csalad apraja-nagyja. Nagytatam 5-6 eve mar nem elt, es nagymamamnak egy uj "baratja" volt. Mindenki odaadta az ajandekot, es en bejelentettem hogy ajandekul enekelek egy eneket. Es razenditettem arra a nepdalra hogy "Elfogyott a makos retes" aminek a masodik szakasza igy hangzik :

Hetven eves oreganyam most hazasodik,

Osszeveri a bokajat ugy ugrandozik,

Golya, golya, sarga labu golyamadar.

Haat, anyumtol kaptam egy nagy pofont, de szerintem azert mindenki megmosolyogta.

2010. febr. 11. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!