Írtok nekem poénos gyerekkori történeteket? :D
Huh..:D
Amikor még kicsi voltam, és bilit használtam, mindig anyukám törölte ki...XD Egyszer épp békésen üldögélek a bilin, végzem a nagydolgomat, anyum jön: "mindjárt jövök, ne menj sehova". Jó, ülök egy ideig, de aztán kezdtem megijedni, mert " nem jött ki a dolog". xD Felálltam, hogy na elindulok anya után és... potty. A szép fehér szőnyegre ürítettem. xDDDD
Vicces lehetett ahogy ott sírok letolt nadrággal, mellettem pedig ott a kaksi. :D
Bilis történettel Én is tudok szolgálni:D
Nagy vendégség volt nálunk,valami családi ünnepség folytán.Pelenkás voltam,és nem akartam azelőtt a bilibe tojni,hiába erőlködött a család.Nos,épp akkor úgy gondolhattam,hogy egye fene,hagytam anyunak hogy ráültessen.És tátátámm!Sikerült beletöltenem a belevalót!Olyan boldog voltam,hogy bevittem a bilit a szobába,és a vendégeknek egyenként körbemutogattam a bili tartalmát,várván a dicséretet.Persze mindenki megdicsért,de nyilván morbid lehettett,ahogy kanalazzák a kaját,én meg a friss gözőlgő bilitartalmat dugom az orruk alá :DDD
juuujj nekem van egy nagyon gááz történetem :D
szóval a keresztanyukámékkal voltam valami boltban és pelenkás voltam de nem volt rajtam épp akkor mert sztem gondolták h leveszik úgyis meleg volt meg nyár meg minden és nem tudom mért vehették le és a bolt közepén volt vmi lefolyó szerű én meg oda pisiltem :DDDDDDD
képzelem mien gáz lehetett és az a legjobb h a keresztanyukámék nem magyarok szal nem tom h magyarázhatták ki XDDDD XD XDD
Első válaszoló története nagyon feldobott, ráadásul frappánsan is adta elő, szóval elsöprő siker. :D
Ment neki a plusz.
Eszembe jutott nekem is egy, lehet nem vicces annyira de leirom.
Kb 8 eves lehettem, amikor nagymamam a 70-dik eletevet toltotte be. Ossze volt gyulve a csalad apraja-nagyja. Nagytatam 5-6 eve mar nem elt, es nagymamamnak egy uj "baratja" volt. Mindenki odaadta az ajandekot, es en bejelentettem hogy ajandekul enekelek egy eneket. Es razenditettem arra a nepdalra hogy "Elfogyott a makos retes" aminek a masodik szakasza igy hangzik :
Hetven eves oreganyam most hazasodik,
Osszeveri a bokajat ugy ugrandozik,
Golya, golya, sarga labu golyamadar.
Haat, anyumtol kaptam egy nagy pofont, de szerintem azert mindenki megmosolyogta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!