Írtok nekem poénos gyerekkori történeteket? :D
mikor kicsi voltam, 3-4 gajlamos voltam szószerint értelmezni dolgokat. és nagymamám mikor mérges volt, mindig azt mondta, hogy már csak egy kalap szar kéne és vége lenne a világnak. én nyilván azt akartam hogy vége legyen, mert fogtam egy kalapot, amibe belekakiltam és odavittem neki, mire ő teljesen kikészült, hogy úristen, mi lesz ebből e gyerekből ilyen szemtelent!!!... xd
ja meg egy másik ilyen hogy ugye van az a szólás h feldobta a pacskert és anyukám mondott ezzel kapcsba valamit én meg fogtam a pacskert és feldobtam, de közbe fejbe dobtam a nagyim, aki erre azt mondta, hogy már csak egy kalap szar kéne és vége lenne a világnak.
2 éves lehettem, papámék akkor vették a kutyájukat (L) én meg mentem ismerkedni vele:D ő meg persze lelökött a pincébe xD
3 évesen meg (télen) mennem kellett fürdeni én meg teljes felszerelésben (póló, pulcsi, nadrág, zokni, papucs) bemásztam a vízzel teli kádba...anya hogy örült :D
tesóimmal még kicsik voltunk volt a kanapé és mindig azon ugráltunk:D a kárpit meg cafatokban volt már a rugók is kilátszottak:D szépen tönkretettük :D
én nem emlékszem vicces történetekre,de azt tudom,hogy annyira apás voltam,hogy apukám ha tollasozott valakivel,az egyik kezében az ütő volt,a másikban én :D
húgom pedig,amikor kicsi volt még,voltunk mamámnál...a kiscsirkék kint voltak az udvaron,és tesóm üldözőbe vett egyet,és ilyen hatalmas léptekkel követte.Aztán véletlenül rálépett szegényre,az meg kinyúlt :D
Velem az történt, kb 3 éves koromban, hogy összefirkáltam a fehér falat zsírkrétával, anyu meg leszidott. Ezután nem mertem a falat firkálni, ezért bebújtam az asztal alá, és az asztal alját firkáltam. Miután már az egész asztal alját befirkáltam, találtam egy ollót és fodrászosdit játszottam a hajammal, és levágtam jó rövidre.
Akkoriban hallottam a szex szóról, amiről azt hittem, hogy a puszilkodást jelenti, ezért minden ismerősömtől megkérdeztem, hogy szokott-e szexelni a férjével, és ha igen, milyen gyakran, azok meg mind zavarba jöttek =)
Van egy vicces történet, ami nálunk mindig előkerül nagyobb összejöveteleknél. :)
Nagycsoportos voltam, 6 éves, és az ovis csoportunkba új fiú jött. Persze rögtön beleszerettem. Nem mondtam meg neki, mert nem mertem. Aztán nyári szünetben megláttam őt a strandon, és odaúsztam mellé. Eszembe jutott egy film, amiben a szerelmesek levetkőztek, és úgy ölelgették egymást, persze nem igazán értettem hogy mit művelnek. Na, én meg szépen levetettem a bikinimet, és elkezdtem ölelgetni. Úgy megijedt, hogy elkezdett sírni és az anyjáért kiabálni. Erre mindkettőnk anyja bejött a medencébe, és kivittek mindent. :) Utána én is elkezdtem sírni, amiért nem tetszett neki a kis magánakcióm. :):) Most 17 éves vagyok, és amikor anyukám elkezdi mesélni... Mindig ég a képem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!